Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1711151924283237414650
2812162025293338424751
3913172126303439434852
410141822273135404449
5233645

Magazine

week 32 | donderdag 11 augustus 2022 16:21 uur | 0 bezoekers


soupisok

blijdorp

jonge jury

ro theater

studio hergebruik

ROTTERDAM

Er is weer veel te doen in Rotterdam.
Check it out!!

Soupisok helpt mee met de strijd tegen kanker

Het Nederlandse trendy label Soupisok heeft voor FightC cancer van KWF

Kankerbestrijding een exclusief polsbandje ontworpen. Dit polsbandje is nu

te koop bij watMooi. Wij zouden graag hiervoor aandacht krijgen in de Zone

010, want hoe meer polsbandjes er verkocht worden hoe beter wij de strijd

kunnen aangaan met kanker. 

Kunstmarokkanen als Troc Art naar Marokko!

Villa des Arts Casablanca, opening 12 april 2007;

Villa des Arts Rabat, opening 14 juni 2007

Van september 2005 t/m februari 2006 organiseerde Stichting Upstream met veel succes in zeven Nederlandse steden de expositie Kunstmarokkanen. Doel van het initiatief was om hedendaagse Marokkaans-Nederlandse kunstenaars in de gelegenheid te stellen om door middel van een kunstwerk hun visie te geven op hun culturele achtergrond.

Dankzij de samenwerking met de Fondation ONA wordt deze expositie, aangevuld met een achttal kunstenaars uit Marokko, vanaf april onder de naam Troc Art in Casablanca en vanaf juni in Rabat gepresenteerd. De curatoren van Troc Art zijn Abdellatif Benfaidoul en Abdelaziz Taleb (Videokaravaan) en Tania Bennani Smires (Fondation ONA).

Troc Art omvat naast een kunsttentoonstelling ook een aantal ronde-tafelgesprekken over ‘de culturele identiteit’ en ‘de relatie tussen cultuur en economie’. Troc Art wil een structurele uitwisseling op cultureel én economisch gebied tussen Nederland en Marokko bewerkstelligen. De ontmoeting tussen Nederlandse kunstenaars van Marokkaanse afkomst en jonge Marokkaanse kunstenaars, tussen de Marokkaanse en Nederlandse culturele wereld en tussen kunstenaars en het bedrijfsleven staat centraal.

Voor Stichting Upstream was het belangrijk om de Nederlandse expositie aan te vullen met werk van jonge Marokkaanse kunstenaars uit het eigen land. ‘Culturele identiteit’ blijft, net als in Nederland, het thema van de tentoonstelling, terwijl de ontmoeting en wellicht zelfs de confrontatie die de kunst uit beide landen oproept een extra dimensie toevoegt.

De kunstenaars uit Nederland, wiens (deels nieuw) werk in Marokko is te zien, zijn: Wafae Ahalouch el Keriasti, Samir Bantal, Aziz Bekkaoui, Abdellatif Benfaidoul, Amel Bouazizi, Hamid el Kanbouhi, Saïd Mahrouf en Amandine Meunier. De kunstenaars uit Marokko die speciaal voor Troc Art nieuw werk hebben gemaakt zijn: Samira Baddou, "Temps de Pose", Hicham Benohoud, Mustapha Chafik, Mounat Charrat, Nour Eddine El Ghomari, Hasnaa Saber et Khalid Souqbi.

De tentoonstelling in Marokko wordt begeleidt door een Franstalige publicatie met essays, achtergrondinformatie van de kunstenaars en documentatie van de kunstwerken.

 

RENE FROGER ZINGT NEDERLANDSTALIG IN ZOETERMEER

Op 4 april a.s. treedt René Froger met zijn theatershow

'Mijn Hollands Hart' op in het Stadstheater te Zoetermeer. Ditmaal is het repertoire helemaal Nederlandstalig en verrast de zanger zijn fans met eigen interpretaties van bekende nummers van Nederlandse artiesten. Ook verschijnt er in het kader van Dommelsch Dubbel Dutch een gastartiest waarmee René speciale duetten in het Nederlands zingt.

Dit verrassingselement is in lijn met de eerdere Dommelsch Dubbel Dutch optredens die het afgelopen jaar plaatsvonden. Unieke Nederlands duo's zoals Do en Xander de Buisonjé, Tasha's World en Brainpower, Ellen Ten Damme en Martin Buitenhuis, Birgit Schuurman en Syb van der Ploeg, Candy Dulfer en Extince zorgden voor spetterende optredens op geheime locaties in het land.

Wie 's avonds samen met René het podium bestijgt, blijft een verrassing tot het laatste moment. Tijdens de eerste serie concerten in 2006 waren de Dubbel Dutch partners van René Jorge Castro en Glennis Grace.

 

Kalender april selexyz donner

Van 31 maart tot 15 april: Tentoonstelling Meanderen aan de Maas

Meanderen aan de Maas. Het veranderende landschap van de balling in taal en beeld. Een reizende tentoonstelling die in de maand april Rotterdam aandoet, met werk van tien kunstenaars, vijf dichters en vijf journalisten uit zeventien verschillende culturen actief in ons land.

Zondag 1 april: Debat over 'verveling'

Verveling - wie kent dit ogenschijnlijk triviale verschijnsel niet: de verregende woensdagmiddagen en de eindeloze zondagen uit onze jeugd? Maar verveling kan ook een grimmiger karakter aannemen of zelfs uitlopen op een afgrondelijke leegte waarin de wereld zijn betekenis geheel verliest. In zijn onlangs verschenen proefschrift Uit verveling verdedigt de Rotterdamse filosoof Awee Prins de tegendraadse stelling dat de diepe verveling de verborgen grondstemming is van onze tijd. Naast de auteur zullen o.a. de hoogleraren Jos de Mul en Ruud Kaulingfreks voor een enerverende middag zorgen. Ook het publiek wordt uitgenodigd actief aan het debat deel te nemen. I.s.m. Uitgeverij Klemen. Toegang vrij. Om 13.30 uur in het theater in de kelder

Van 7 april t/m 6 mei: Lemniscaatdagen

Spectaculaire uitverkoop van filosofietitels en kinderboeken van uitgeverij Lemniscaat.

Zaterdag 7 april: Demonstratie Arabesk

Arabesk demonstreert een uitgebreid assortiment puzzels en spellen. (www.arabesk.nl) Van 14.00 tot 16.00 uur op de afdeling exacte wetenshappen en techniek op nivo 2

Zaterdag 7 april: Denken over de daad - een (on)bedachtzame middag over seks.

Een onderwerp dat nooit verveelt en altijd actueel is. Vanuit verschillende

disciplines worden u elementaire en subversieve inzichten geboden. Met voordrachten van Jelle Reumer (bioloog) Plant je voort, Machteld Allan (sociaal wetenschapper) Slechte seks als filosofisch probleem, Henk Oosterling (filosoof) Cultuur als peepshow of hoe lust te leasen en Kees van der Velden (psychotherapeut) Alledaagse hoogtepunten. Van Machteld Allan verschijnt het boek Hoe te beminnen – filosofen over seks. Toegang vrij.

Om 13.30 uur in het theater in de kelder

Zaterdag 7 april: Workshop Photoshop Elements 5

Auteur André van Woerkom verzorgt een aantal korte workshops naar aanleiding van Adobe Photoshop Elements 5. Van 14.00 tot 16.30 uur op nivo 2

Vrijdag 13 april: Signeersessie met Frans Bauer

Frans Bauer signeert Frans Bauer, de biografie geschreven door Louis Bouvée.

Van 13.00 tot 14.00 uur op het plein in de kelder

Vrijdag 13 april: De snelste boekpresentatie allertijden

Aan de vooravond van de Marathon van Rotterdam: feestelijke presentatie van: Abdelkader Benali Marathonloper, Kees Kooman & Gerard Nijboer Loop!, Dirk van Weelden Tempo! en de nieuwe uitgave van het hardlooptijdschrift 42. Presentatie Dolf Jansen. Om 17.00 uur in het theater in de kelder

Zaterdag 14 april: Het Veranderde Woord

Letterenmiddag van het project Meanderen aan de Maas. Met de dichters: Al Galidi, Amir Afrassiabi, Ricardo Cuadros, Cao Xuan Tu en Albana Shala.

Presentatie: Jana Beranová en Herman Divendal.

Muziek: Claudia Morato, harp & Marco di Paolo, gitaar (Argentinië, Rotterdam).

Van 14.00 tot 16.30 uur in het theater in de kelder

 

MAGAZIJN VAN HET GELUK # 6: DE LIEFDE – legaal of illegaal

donderdag 5 april, 20:30 uur in het ro theater, William Boothlaan 8 in Rotterdam

entree € 2,- / studenten gratis – reserveren via 010 404 68 88 of magazijn@rotheater.nl

"Welaan, luister dan, jonge knapen, dat ik jullie vertel over

de vier verschillende manieren om lief te hebben." – Don Duyns

Elke eerste donderdag van de maand is het ro theater aan de William Boothlaan een ontmoetingsplaats van nieuwsgierige stadsgenoten. Magazijn van het Geluk # 6 gaat over de liefde in al haar verschijningsvormen: romantisch of prozaïsch, betaald of onbetaald, legaal of illegaal. Daarmee is deze aflevering van Magazijn van het Geluk losjes gerelateerd aan de voorstelling Meiskes en jongens, van Arne Sierens en Alize

Zandwijk, een coproductie van het ro theater en de KVS Brussel, die vanaf 26 april op tournee gaat.

Programma

Presentatie: Mieke van der Linden en Ali al Jaberi

In Het Gat van Rotterdam, een theatraal vervolgverhaal, vindt een emotionele confrontatie plaats tussen toneelschrijver Don Duyns en de veel jongere Rotterdamse schrijvers Proper en Li.

Acteur Herman Gilis speelde de rol van Platonov in de gelijknamige voorstelling, was te zien in Richard III en speelt binnenkort in Meiskes en jongens. In deze aflevering van Magazijn van het Geluk draagt hij zijn mooiste liefdesgedichten voor.

De 71-jarige Rotterdammer Frans Vogel is dichter, fotomodel en ‘enfant de kolère’. Een fenomeen in de Rotterdamse artistieke scène vanwege zijn geniale absurditeit, humor en provocerende gedrag. Hij leest voor uit eigen werk.

Er worden liefdesfilmpjes getoond van Jelle Troelstra en Charlotte van Otterloo (studenten Willem de Kooning Academie), Kees Brienen (programmeur IFFR), Wim Bechtold en John Thijssen (ro technici).

Aansluitend op het programma speelt de Rotterdamse band Applegarden (een mix van Electric Six, Snap!, Talking Heads, Parliament en Milli Vanilli), draait DJ Jos plaatjes, is er gelegenheid voor een dansje, een goed gesprek en is de bar geopend.

Met Magazijn van het Geluk biedt het ro theater ruimte aan oorspronkelijke geluiden van binnen en buiten Rotterdam en haalt het gezelschap tegelijkertijd de banden met de stad aan. De stad als theater; een nieuw theatraal platform. ‘Ontmoeting’ staat op elke avond centraal, de ontmoeting tussen professionele acteurs en amateurs, tussen theater en beeldende kunst, tussen film en performance, de ontmoeting van mensen. Met Rotterdamse muziek en drinken en dansen na.

 

LOUIS VAN DIJK & ROSENBERG TRIO

samen terug in het oude Luxor Theater

Eerder traden Louis van Dijk en het Rosenberg Trio afzonderlijk van elkaar op in het Luxor Theater. Maar ook een combinatie van het ongeëvenaarde pianospel van Louis van Dijk en de warmbloedige gipsy muziek van het Rosenberg Trio bleek een groot succes. Dit maal worden zij aangevuld met de swingende klanken van slagwerker en vibrafonist Frits Landesbergen. Op dinsdag 24 april zijn ze te zien in het oude Luxor Theater.

Pianist Louis van Dijk heeft op 5 februari jl. de Gouden Harp 2006 in ontvangst genomen.

Muziek maken is zijn credo. Als het maar muzikaal verantwoord is. Solistisch of met anderen. Dat is dan ook de reden dat hij niet in een bepaald hokje kan worden geplaatst. Hij is uniek en ontving eerder 3 edisons, 19 gouden en 3 platina platen en zijn muziek wordt wereldwijd verkocht.

Het Rosenberg Trio maakte sinds hun doorbraak op het Django Reinhardt Festival in 1989 een duizelingwekkende internationale carrière. Van de Carnegie Hall in New York tot volle zalen in Japan en Duitsland en vele tournees in ons land.

Frits Landesbergen is een slagwerker en vibrafonist met een internationale

reputatie. Hij won vele prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland en werkte samen met vele internationale artiesten. Onlangs verscheen ook een DVD met Louis van Dijk.

Oude Luxor Theater

Louis van Dijk & het Rosenberg Trio

Dinsdag 24 april 2007

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: € 25,00/ € 20,00 / € 10,00

Kaarten kunt u reserveren via www.luxortheater.nl of via 010 – 484 33 33.

 

Scapino Ballet Rotterdam presenteert TWOOLS 9

75 minuten non-stop dans

dinsdag 5 t/m vrijdag 8 juni 2007, exclusief in de Rotterdamse

Schouwburg

Een keur aan choreografen werkt mee aan de nieuwe TWOOLS. Ed Wubbe

maakt van TWOOLS 9 een bijzondere editie door een groep bekende

choreografen bij elkaar te brengen die de afgelopen jaren het gezicht

van de Nederlandse dans mee bepaalden. Hun werk was te zien op alle

belangrijke danspodia en festivals maar nog nooit gezamenlijk op één

podium, in één voorstelling.

TWOOLS 9 wordt gemaakt door: Neel Verdoorn; Guy Weizman & Roni Haver;

Pieter de Ruiter & Eva Villanueva; Paul Selwyn Norton; Christophe

Garcia ; Dylan Newcomb; Jerome Meyer & Isabelle Chaffaud; Ed Wubbe en

alle dansers van Scapino.

Freelance choreografe Neel Verdoorn maakt haar tweede stuk voor

Twools; Guy Weizman & Roni Haver brengen dans buiten de gebaande

paden; Pieter de Ruiter en Eva Villanueva zijn toonaangevend in

eigenzinnige dans; Paul Selwyn Norton vervlecht choreografie, tekst

en stand-up; Christophe Garcia won tijdens het Choreografenconcours

in Hannover de Scapino Productie prijs; Dylan Newcomb, bekend van

zijn soloprojecten; Jerome Meyer is voor even terug bij Scapino waar

hij 20 jaar geleden begon met dansen en werkt samen met Isabelle

Chaffaud.

TWOOLS Korte dansstukken, in hoog tempo gemaakt en gepresenteerd, non- stop, afgewisseld door snelle decorwisselingen en een door Ed Wubbe

gemaakte rode draad. Vanuit dit concept wordt elke TWOOLS anders

ingevuld en de uitkomst onvoorspelbaar. Ed Wubbe nodigt verschillende

choreografen uit die vanuit totaal verschillende invalshoeken dans

maken. Van aanstormende talenten tot choreografen met internationale

ervaring, vernieuwend of juist niet, werkend vanuit het gevoel of

conceptueel.

Bedacht en geregisseerd door artistiek leider Ed Wubbe kwam Scapino

in 1999 met de eerste editie van TWOOLS. Dankzij het aansprekende

concept wisten de TWOOLS’en zich in korte tijd op de danskalender te

plaatsen.

 

Halve finale TALENT NIGHT nu ook in het oude Luxor Theater

De halve finale van dé talentenjacht van dit moment is, naast de Meervaart in Amsterdam, óók in het oude Luxor Theater in Rotterdam te zien. Voorheen vond alleen de grote finale in het theater op de Kruiskade plaats, maar op zondag 22 april krijgen twaalf kandidaten alvast de kans zich in Rotterdam te bewijzen voor een plek in de finale.

Organisator van Talent Night, Epitome Entertainment, is een organisatie die zich sterk maakt voor artiesten uit de multicultuur. Het kan van alles zijn: rappers, dansers, muzikanten; iedereen onder de ‘young urbans’ die iets bijzonders kan, krijgt steun. Talent Night is een kennismaking met vaak ongekende krachten uit onze maatschappij.

Er gaan in totaal per halve finale 5 acts door naar de finale. De jury kiest 2 acts uit, het publiek kiest de andere 3 acts d.m.v. applaus en via een sms-actie.

Tijdens de finale wordt er één winnende act gekozen. Deze act gaat Nederland vertegenwoordigen bij The Amateur Night at the Apollo in New York. In de voorgaande jaren bleek dat de winnaars uit Nederland, het ook in Amerika goed deden. Omar, de winnaar van 2003, heeft het zelfs geschopt tot het nationale televisieprogramma Showtime at the Apollo. De winnares van 2006, Sabrina Starke deed het ook fantastisch in New York en is derde geworden bij The Amateur Night.

Kijk voor de halve finalisten op www.talentnight.nl.

Zondag 22 april – 20.00 uur

Prijs: € 10,00

 

Built to Expose in Rotterdam!

Van 8 april tot 7 mei is de bijzondere collectie van meer dan 70

totaal verschillende kunstwerken die allemaal begonnen zijn met de

zelfde vorm; de vorm van een skateboard.

Ruim 60 kunstenaars zijn inmiddels betrokken bij dit bijzondere

project; illustrators, tattooeerders, graffiti kunstenaars,

skateboarders, schilders, striptekenaars, beeldhouwers, muzikanten,

grafisch kunstenaars, etc, etc.... Zoals bijvoorbeeld: Hein de Kort,

Def P, Leslie Reesen, Erik Kriek, Peter Pontiac, Angelique, Jason

Jacenko, Hoving, Luuk Bode....

De opening wordt 8 april spectaculair ingeluid op het skatepark op de

Blaak. Old-skool boarder Nicky Guerrero van Eastpak geeft daar een

vette demo om vier uur. (http://e-eastpak.com/nickyguerrero/ )

Eerder die middag gaan de jongens van Built to Destroy skateboards,

Dekline en Toy Machine ook nog los. Verwacht bijzondere wedstrijdjes

en leuke dingen om te winnen......

Voor meer info over het skateboarden op de blaak:

aldo@builttodestroy.com, www.builttodestroy.com of www.myspace.com/

btd_skateboards

Om een uurtje of zes allemaal naar Shipwreck, waar dan de Built to

Expose art exhibition geopend wordt. De ruimte zal tot de nok gevuld

zijn met de beschilderde skateboards. Een overweldigende belevenis

van prachtige, vreemde, bijzondere en onverwachte uitingen van kunst

naast elkaar. En boven en onder en door elkaar....

Tijdens de after-party in de Tiki bar zorgen achter de draaitafels

Nicky Guerrero, Aziz en Ramoen ervoor dat de muziek daar even divers

zal zijn als de kunst in Shipwreck.

Voor meer info over Built to Expose: guido@builttodestroy.com of

www.myspace.com/builttoexpose

 

Pak je agenda & boek je favoriete workshop!

In april organiseren we op drie opeenvolgende zondagmiddagen workshops voor individuele inschrijving. 15 april worden de kunst en techniek van het collage maken beoefend, 22 april gaan we met MIS Design sieraden maken en 29 april is de beurt aan rakettenbouwers.

Aarzel niet te lang met inschrijven, want per workshop is er limiet aan het aantal deelnemers en: vol = vol.

overzicht

StudioHergebruik

Coolsingel 53 Rotterdam

www.studiohergebruik.nl

 

BENNY NEYMAN ‘ONVERWACHT’ in het oude Luxor Theater

ONVERWACHT is de zinnenprikkelende titel van het nieuwe theaterconcert van Benny Neyman. Vanzelfsprekend zingt hij zijn grootste hits en allermooiste evergreens, maar bezoekers kunnen ook onverwachte wendingen verwachten. Op woensdag 25 april is hij te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam.

Op 17-jarige leeftijd stapte Benny Neyman, zoon van een mijnwerker, met zijn gitaar onder de arm in de trein van Maastricht naar Amsterdam. Hij volgde een theateropleiding aan de Academie voor Kleinkunst. Bijna 40 jaar later is Benny Neyman uitgegroeid tot een van Neerlands meest authentieke en boeiende chansonniers. Juist daarom is ONVERWACHT de zeer toepasselijke titel van zijn 22ste theatertour.

Extra ONVERWACHT echter, is het verschijnen van de gelijknamige CD, waarvan Benny Neyman uiteraard een aantal juweeltjes ten gehore zal brengen. Hij hoopt met dit positieve theaterconcert alle verwachtingen van zijn publiek te overtreffen.

Benny Neyman heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volmaakte

zanger/entertainer en een grote theaterpersoonlijkheid. Hij is één van die zeldzaam geworden artiesten die het niet aan te leren geheim bezit om zich regelrecht in het hart van de luisteraar te zingen. Met zelfgeschreven teksten, waarin hij dingen probeert te zeggen die niet eerder zó zijn gezegd. Die teksten zijn in de loop der jaren Benny's handelsmerk geworden.

Woensdag 25 april 2007

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: € 24,50 / € 21,50 / € 15,00

 

Nominaties Prijs van de Jonge Jury 2007 en Gouden Zoen 2007 bekend

Tijdens de Dag van de Jonge Jury in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht - op dinsdag 17 april - wordt bekend welke boeken een publieksjury van jongeren en een jury van volwassenen het beste jeugdboek vinden. De boeken worden bekroond met respectievelijk de Prijs van de Jonge Jury 2007 en de Gouden Zoen 2007, beide voor de leeftijdscategorie 12 tot en met 16 jaar. Op de Dag van de Jonge Jury zijn meer

dan 1.000 jongeren aanwezig.

In totaal bereikte de Jonge Jury 65.000 jongeren via scholen en bibliotheken. Een recordaantal van bijna 8.000 van hen heeft gestemd op hun favoriete boek. Er kon op 234 jeugdboeken uit 2005 worden gestemd.

 

FEESTELIJKE START HISTORISCHE DIERGAARDE TRAM (lijn 11)

Ter gelegenheid van het 150-jarig Jubileum van Diergaarde Blijdorp, openen Pedro Peters (directeur RET) en Ton Dorresteijn (directeur Blijdorp) vandaag de tramverbinding tussen het Centraal Station en Diergaarde Blijdorp. Als symbolisch gebaar overhandigt Ton Dorresteijn aan Pedro Peters een 'reuzengiraf' van pluche die als markante Blijdorp bewoner (giraffen komen ook voor in het beeldmerk van de Diergaarde) voortaan zal meerijden tijdens de ritten van de historische Diergaarde Tram. Na het uitbrengen van een champagnetoast en belgerinkel, maken beide directeuren een feestelijke proefrit door de wijk Blijdorp.

De tramverbinding wordt verzorgd met historische trams uit 1931 van de stichting RoMeO (Rotterdams Openbaarvervoer Museum en Exploitatie Oldtimers) in opdracht van de RET. Ze zijn op zich al een bezienswaardigheid maar nog extra opvallend 'aangekleed' als Diergaarde Tram met o.a. de giraf die overal de kop opsteekt. Ook de haltes bij Centraal Station en de Diergaarde zijn herkenbaar als Diergaarde Tramhalte.

De historische trams rijden vanaf 6 april - tijdens vakanties en feestdagen - tussen Centraal Station (Proveniersplein) en de vroegere hoofdingang van Blijdorp aan de Van Aerssenlaan. De eerste tram vertrekt om 10.00 uur van het Centraal Station en de laatste tram vertrekt rond 18.00 uur vanaf Blijdorp. Op de drukste momenten van de dag rijdt er elke 10 minuten een tram, daarbuiten elk kwartier.

De Diergaarde Tram rijdt in 2007 op de volgende dagen:

Paasweekend 6 + 7 + 8 + 9 april

Meivakantie 28 april t/m 6 mei

Hemelvaartsweekend 17 + 18 +19+20 mei

Pinksteren 26 + 27 + 28 mei

Zomervakantie 7 juli t/m 2 september

Herfstvakantie 20 t/m 28 oktober

150 jaar Rotterdamse Diergaarde wordt gevierd met allerlei activiteiten.

Op www.diergaardeblijdorp.nl vindt u meer hierover. Eind april vindt de officiële opening plaats van een groot publieksevenement: de Tijdreis die 150 jaar Diergaarde laat herleven.

Bezoekers die met de Diergaarde Tram naar Blijdorp reizen, ontvangen bij aanschaf van een dagretour van € 2,50 een voordeelbon voor € 1,50 korting op de entreeprijs. De dagretour is alleen te koop in de Diergaarde Tram en het tarief geldt voor iedereen vanaf drie jaar.

 

 

 
Array
(
  [107487] => Array
    (
      [naam] => Amanda
      [link] => 
      [reactie] => ook bij mij werkt de opmaak niet echt mee, hoop dat het zo wel duidelijk is.
      [afbeelding] => 0
      [spambot controle] => 
      [react_date] => 2007-03-30 11:46:43
      [react_date_changed] => 2007-03-30 11:46:43
      [react_page] => 0
      [react_user] => 19238
      [react_user_target] => 0
      [react_parent] => 98509
      [react_count_reads] => 
      [react_count_views] => 
      [react_confirmstring] => MKGAAJ7XKGEBUG
      [u_name] =>  
      [u_email] => antennerotterdam@users.antenne.exolog.nl
      [react_id] => 107487
      [editable] => 1
    )

  [107476] => Array
    (
      [naam] => ingrid
      [link] => 
      [reactie] => gaap
      [afbeelding] => 0
      [spambot controle] => 
      [react_date] => 2007-03-30 22:19:11
      [react_date_changed] => 2007-03-30 22:19:11
      [react_page] => 0
      [react_user] => 19238
      [react_user_target] => 0
      [react_parent] => 98509
      [react_count_reads] => 
      [react_count_views] => 
      [react_confirmstring] => JS7SY4CXUH9YFPY
      [u_name] =>  
      [u_email] => antennerotterdam@users.antenne.exolog.nl
      [react_id] => 107476
      [editable] => 1
    )

)

Amanda | 30 maart 2007

ook bij mij werkt de opmaak niet echt mee, hoop dat het zo wel duidelijk is.

ingrid | 30 maart 2007

gaap


*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"