Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 21 | zondag 26 mei 2024 07:08 uur | 2 bezoekers

Antenne muziek magazine

Jouw venster in de Rotterdamse muziek scene. Met de meest uitgebreide concertagenda van Rotterdam, recensies, info over Rotterdamse bandjes en nog veel meer!

Het is weer donderdag, en dat betekent dat je je weer kunt vermaken met het Antenne Muziek Magazine! Omdat we het zelf niet zo handig vonden dat je op donderdag pas wist wat er het komende weekend te doen was in Rotterdam zal de consertagenda vanaf nu altijd 2 weken uitlichten, je kunt nu dus al kijken wat je over 2 weken wilt gaan doen!

Verder nog een oproepje, de Muziek Divisie is namelijk nog steeds op zoek naar recensenten voor het Magazine. Deze week kun je al een Recensie lezen van Kim Scheffe, maar lijkt het jou ook leuk om (af en toe) voor de Muziek Divisie te schrijven, laat mij dat dan weten en stuur een mailtje naar Immanuel@antennerotterdam. Niet zoveel behoefte om te schrijven, maar heb je wel toffe andere ideen, of weet nog toffe bandjes waarvan je vind dat ze de aandacht van de Muziek Divisie verdienen, laat het me weten!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afgelopen Maandag (12 November) was poppodium Waterfront het toneel voor het conservatorium eindexamen project van bassist Michael Baumgarten. In de aankondigingen lazen we al dat we moesten denken aan een combinatie van Roni Size en The Prodigy. Hoewel de vergelijking niet helemaal onzinnig is moet er toch wel aan toegevoegd worden dat de set een stuk vetter was dan je hierbij zou verwachten. Daar waar de set vrij rustig begon bouwde hij steeds verder op om tegen het eind aan kei hard te rocken.

Hieronder vind je een recensie geschreven door een van de recensenten van de Muziek Divisie; Kim Scheffe

Construkt:
Dit is een live drum 'n bass band. lekker afwisselend met verschillende zang en rustige en harde/ snelle nummers. Opvallend was dat de energie eigenlijk vooral van de drummer af kwam, die speelde lekker hard en vol energie en daardoor keek je vooral naar hem.

Voorprogramma: Boom Boom Du Terre:
Dit is de liveset van Jornt Jan Bras. zijn muziek zou je kunnen omschrijven als drum 'n bass, maar dat is eigenlijk niet helemaal omvattend.
Erg tof om naar te luisteren en leuk dat hij allemaal apparaatjes bij zich heeft. dus het luistert niet alleen lekker weg, maar is ook leuk om naar te kijken! Hij werkt samen met VJ Roger Knorre, die voor de mooie passende beelden bij de muziek zorgt.

Kim Scheffe

Al met al een hele vette avond die door de docenten van het Rotterdamse Conservatorium beoordeeld werd met een 8,5.
Gefeliciteerd Michael!

Construkt:

Boom Boom Du Terre:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Revision wint pappop 2007

De rockband Revision heeft afgelopen zaterdag 10 november de eerste prijs gewonnen van de bandwedstrijd Pappop in The Little Cave te Rotterdam.
Aan deze wedstrijd deden 16 bands mee. De jury roemde de hoge kwaliteit
van de deelnemende bands dit jaar en na vier voorrondes resteerden vier
finalisten. De hoofdprijs bestaat uit het maken van een professionele
opname in de geluidsstudio het Pand in Vlaardingen.


Revision versloeg in de finale de bands Skivvy, Prozack en Solitary fall de eindstrijd was:

- Gedeelde tweede plaats: Skivvy en Prozack (deze bands hadden een gelijk aantal punten)

- Vierde plaats: Solitary Fall

Bron: Music from nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Helaas kon de Muziek Divisie (door ziekte) niet aanwezig zijn bij het feestje in de Worm ter ere van het tien jarig bestaan van Tocado records, vandaar een recensie van 3 voor 12 Rotterdam.

10 JAAR TOCADO-feestje In Worm

Een Mindscan met een Stiletto voor Harry Merry, and the Must een Stoma.

Worm is gesitueerd in een oud jeneverpand waar uit historisch oogpunt nog geen spijker in de muur mag worden geslagen. Daarom hebben ze in dat oude omhulsel een heel nieuw pand neergezet wat voor het grootste gedeelte is opgebouwd uit gerecycelde materialen. Het begint al als je binnen komt; dan kijk je tegen de achterkant van de wc's aan die in grote kunststof opslag tanks zijn geplaatst. Vervolgens kom je bij de kassa in de ontvangstruimte annex platenzaak, waar zich een bank bevindt die is opgebouwd uit oude autobanden. Hier kan je lekker gaan zitten om een cd'tje te luisteren.

Maar voor het hart van dit multimediacentrum moet je de trap op naar de eerste verdieping waar zich de bar, de concertzaal en de bioscoop bevinden. De bar is opgebouwd uit een oud ventilatiesysteem met wat hout en men serveert Olm bier, bio-cola, vruchtensap en wijn in alle kleuren. Door de deur (waar oude fietssturen op zitten als deurknop) In de ruimte ernaast zit de concertzaal. Er is plek voor 303 mensen in dit pand maar vanavond kwam de telling niet ver boven de 33 uit, wat doodzonde is voor zo'n feestje als dit.

De opener van het feest was Mindscan. Zij spelen een soort van grunt metal waarbij eenieder behalve de bassiste (Tamara Smith) een deel van de vocalen voor z'n rekening neemt.
Speciale aan dacht gaat uit naar Mandy ('spele, spele' voor intimi) Struik op gitaar. Dat zo'n klein meisje zo een grote bek op kan zetten zeg, je zou er bang van worden. Ik moet wel zeggen dat het op mij toch altijd wat bevreemdend over komt als dames de geijkte metal-stance aan nemen met de gitaar of bas in het kruis gedrukt. Ik bedoel, waarom en als verlengstuk van wat?
Al met al wel leuk voor zo'n avondje maar ik geloof niet dat ik het thuis vaak zou draaien.

Vervolgens was het de beurt aan de Stiletto's om het rock en roll hart sneller te laten kloppen. Ondanks wat kleine problemen zoals het vergeten van coupletten en oordopjes die iets te ver naar binnen vastzaten wisten ze toch weer een bruisende show neer te zetten. Ookal vonden ze het zelf niet de beste set, het was zeker niet hun slechtste. En het was wel effe lekker swingen na al dat gebrul van daarvoor.

Toen was het even wachten op Harry (de orgelman) Merry samen met The Must, wat dus eigenlijk gewoon Stoma is plus een gitarist en Harry natuurlijk.
Harry was altijd al wat ze op z'n Engels "an aquiered taste" noemen. Muziek voor mensen die 'Philosophy Of The World' van The Shaggs één van de beste albums aller tijden vinden, die hun Shooby Taylor bootleg cassette koesteren als hun grootste schat en die 'Trout Mask Replica' van Captain Beefheart opzetten als relaxt achtergrondmuziekje.

Niet voor iedereen dus en daarom was ik ook heel benieuwd hoe Harry zou mixen met een reguliere band. Helemaal normaal zal het met Harry wel nooit worden, maar van alle shows die ik in de afgelopen jaren van hem heb gezien, kwam deze toch wel het dichtst in de buurt van hitpotentie. Het zal wel zijn dat Harry ook wat ouder is geworden (hij is behoorlijk grijs inmiddels), of hij heeft nieuwe of andere medicijnen/drugs gekregen. Ondanks dat ze naar eigen zeggen niet genoeg geoefend hadden zat het redelijk strak in elkaar. Ik heb er in ieder geval erg van genoten.

Na Harry was het aan Stoma (drum, bas en dj) om het feestje af te sluiten met hun troublefunk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo'n funkman ben en dat ik die muziek meestal meer associeer met bruine kroegen met bezoekers van een zekere gemiddelde leeftijd die denken dat ze nog jong en hip zijn. Maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik me toch wel vermaakt heb. Alleen dat gedoe met die kazoe en die fluit had voor mij niet gehoeven. Maar dat trucje met die ballon was wel grappig. Het was alleen jammer dat telkens als je net lekker stond te dansen, er een net iets te lange drum- of bassolo tussendoor kwam. Het zullen wel conservatoriumstudentjes zijn, want gebrek aan vaardigheid kan ze zeker niet verweten worden en ze waren goed op elkaar in gespeeld.

Voor slechts acht euro entree was dit een heel leuk feestje in één van de mooiere zaaltjes van Rotterdam. De sfeer was goed en het geluid ook. En de gratis oordopjes bij de bar zijn ook een mooie geste. Het publiek was zeer gemêleerd, het personeel vriendelijk en duidelijk zeer trots op de mooie zaal die ze hebben.

Ook gaat er nog een speciaal dankwoord uit naar de dj van Worm, want een ieder die zowel Boney M's 'Daddy Cool' als de Aphex Twins' 'Come To Daddy' en Dead Kennedy's 'Take This Job And Shove It' in z'n set weet te verwerken is in mijn ogen een held. Deze avond was mede hierdoor zeker voor herhaling vatbaar en ik raad een ieder aan om eens in Worm te gaan kijken. De programmering is zo divers dat er voor iedereen wel een keer wat te zien valt.

Dit was Harold Herrie die de volgende keer toch eens gaat vragen of ze ook paarse of blauwe wijn hebben.

Bron: 3voor12 Rotterdam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marc Nolte neemt gitaar over bij The Quotes

The Quotes was al een Rotterdamse supergroep met Jerry Hormone
(bekend van The Apers), Joe Caine (bekend van Wiseguy), Marcel Alexander Wiebenga (bekend van Oil/Das Oath) en initiator Marcel Haug, maar nu breiden ze "de superbezetting" nog uit. Want "supergitarist" Marc Nolte (bekend van Face Tomorrow) is vanaf maandag 5 november officieel bandlid geworden. Eerder deze week werd bekend dat Haug de gitaar neer heeft gelegd, om zich op zijn zangpartijen te concentreren.

Naar Sardinië
Haug reageert: “Ik ben het zat mezelf terug te moeten horen in het spel van iedere gitarist die ik tegenkom! Ik voel me net Ian MacKaye, ik heb een monster gecreëerd!”. De uitverkoren Marc Nolte zal na slechts een luttele drie uur in de oefenruimte zijn eerste opwachting met The Quotes maken op een door de maffia gesponsord tripje naar Sardinië, vrijdag de 9e november.


Levensduur verlengd
Marc Nolte heeft het gezien de recente plannen even wat minder druk met Face Tomorrow en vindt naast zijn werkzaamheden als fotograaf dus ook tijd voor The Quotes. Hoe lang hij daar nog tijd in moet stoppen is weer afhankelijk van het publiek, dat op www.myspace.com/wherearethequotes een simpele muisklik de levensduur van de band kan verlengen. Volgens berichten zouden de heren eerst op 10 oktober 2008 hun laatste show spelen, maar hebben de fans er inmiddels al 34 dagen bij geklikt.

music from nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kane met nieuwe cd in juni in De Kuip


De Haagse rockband Kane bereidt een sterke terugkeer voor. Op dit moment zitten de heren in de Verenigde Staten, waar ze in New York en omstreken druk bezig zijn met de opname van hun nieuwe album. Dit vierde album moet in het voorjaar van 2008 verschijnen. Maar dat is niet het enige; Dennis en Dinand - de twee overgebleven kernleden van Kane - geven op zaterdag 28 juni hun grootste concert ooit in De Kuip.

Kaarten voor het concert in het Rotterdamse stadion zijn al te winnen bij 3FM. De reguliere voorverkoop start zaterdag 17 november om 10.00 uur. Het stadionconcert moet de nieuwe release kracht bijzetten. De vierde plaat van Kane komt in de lente van 2008 uit bij hun nieuwe platenmaatschappij Universal.

Bron: music from nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Making Your Band Vol. 2 - Met als afsluiter Beatbusters en Kubus & BangBang


Ben jij tussen de 12 en 19 jaar oud, zit jij in een band/act en vind je het wel eens tijd worden om gehoord te worden door pro’s uit musicbizz??
Kom dan langs op zondagmiddag 25 november! De Zuid-Hollandse Popunie organiseert i.s.m. WaterFront: Making Your Band, dè muzikantendag voor jongeren!

WaterFront is deze dag het walhalla voor de jonge muzikant! Zo zullen Kubus, Cilvaringz, Def P, Senna, Blaxtar, Tim Beumers, Risskant en bandleden van Textures, Postman, Krezip, Beatbusters, Ablaze, GEM en VanKatoen workshops geven!

Ook zijn er een heleboel managers, boekers, programmeurs, labels en producers aanwezig om je alles te vertellen over het reilen en zeilen in de muziekindustrie.
Gitaar, bas, drumclinics – alles komt aan bod! Ook onze zangpro’s staan in de startblokken om hun adviezen op je los te laten. Ben je meer into hiphop? Check dan de rap, beatbox en beatcreat workshops! Of maak je eigen beats in de studio.
Benieuwd naar wat de professionals van jouw cd en biografie vinden? Neem deze dan zeker mee! Onze bio- en demo-checkers staan klaar om deze kritisch te beoordelen. Vergeet niet je hipste outfit aan te trekken, want je kan gratis promofoto’s laten maken tijdens een professionele fotoshoot!
Ben je zelf geen muzikant? Niet getreurd! Ook voor jou is er een hoop te beleven! Zo zijn er panels over promotie, bandmanagement, tours boeken en Do It Yourself. Er spelen een aantal jonge bands tijdens het live-panel èn de School’s Out! cd van de Popunie wordt gereleased. Om dit te vieren zullen Waardeloos, The 101’s, The Sheep, BLOX, The Tommycats en F deze middag de stage rocken. Als afsluiter van de dag zullen de Beatbusters en Kubus & BangBang met hun spetterende shows zorgen dat het dak er af gaat!

Inschrijven kan alleen op de dag zelf. Vol = vol.
Check: www.makingyourband.nl voor up-to-date-info

Bron: Waterfront.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De contest voor muzikanten onder de 18 jaar is uitgebreid met een nieuwe categorie namelijk een voor D.J’s. Hieronder een artikeltje van de kunstbende website. De volgende Rotterdamse voorronde vind overigens 12 mei plaats op Theater Zuidplein.

DJ-Contest inschrijvingen zijn van start gegaan!

Naast de gewone categorieën Film – Muziek – Taal – Dans – Theater – Fashion – Alles mag, heeft Kunstbende nu ook een DJ-Contest! ID&T is onze enthousiaste partner. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar met interesse voor “the wheels of steel” kunnen mee doen. Alle genres zijn welkom: urban (hiphop, soul, funk, funky Jazz, breaks, scratch), groovy (latinhouse, funky grooves, eclectic), house (house, techhouse, progressive, trance, goa) en techno (techno, electro, minimal).

Er zijn vier regionale voorrondes en de beste 2 DJ’s van elke voorronde gaan door naar de finale in Amsterdam. Je draait een set van 15 minuten en mixen is een must. Verder zal er door een professionele jury gelet worden op je platenkeuze en interactie met het publiek. De winnaars van de voorrondes worden uitgenodigd voor workshops in Studio 80. De winnaar van de finale gaat (indien de leeftijd het toelaat) mee in een natraject dat ID&T uitstippelt met optreden in Studio 80 tijdens Kunstbende Feest en op feesten/festivals die passen bij de muziekstijl van de DJ (Mysteryland!).

Krijg jij de mensen aan het dansen met jouw mixtechnieken, platenkeuze en performance? Doe dan mee en schrijf je in via deze link!

Bron: kunstbende

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Theatertour 2007 Boris vervallen door uitstel cd

Boris is volop in het nieuws. Zo heeft de Idols-winnaar van 2004 onlangs de eerste Edison Jazzism Publieksprijs gewonnen en brak hij met zijn label Sony/BMG. Nu volgt er minder goed nieuws voor de zanger, want zijn theatertour is komen te vervallen. In december stond een tour van Boris gepland langs diverse theaters.

Er is besloten om deze theatertournee te laten vervallen, omdat het "ondanks het ontzettend harde werken en het maandenlang opgesloten zitten in de studio", niet is gelukt om het nieuwe album op tijd af te hebben. Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld voor de tour. Als je al een ticket gekocht hebt, kan je deze bij het betreffende aankooppunt retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.

Bron: music from nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programma Fonds 1818 Winnaarsfestival bekend

Maar liefst zeven winnaars van talentenjachten, voorrondes en andere muziekwedstrijden in de regio Den Haag treden donderdag 27 december op in het Paard van Troje tijdens de zesde editie van het Fonds 1818 Winnaars festival.
De acts die dit jaar meedoen aan het evenement zijn: Annatar (metal), Black Madonna (hiphop), Dead Stereo (pop/rock), F (funk/rock), R.A.T. (metal/hiphop), Spaug (rock) en de winnaars van de Grote Prijs van Zuid-Holland; The Dead Rudolfs (pop/rock).
De R.G. Ruijs Stichting en Fonds 1818 presenteren daarmee op dit festival dé grote nieuwe talenten van 2007.
Het tijdschema van het festival wordt medio december bekend gemaakt.

Fonds 1818 verbindt haar naam aan het door de R.G. Ruijs Stichting georganiseerde Winnaarsfestival om op die manier haar inzet voor jongerencultuur en popmuziek in de regio groot Den Haag te benadrukken. Het Fonds ondersteunt al veel initiatieven op het gebied van popmuziek, waaronder bijna alle festivals en bandwedstrijden die meewerken aan het Winnaarsfestival.

Fonds 1818
De ‘Stichting Fonds 1818 tot nut van het algemeen’ is een vermogensfonds dat donaties verstrekt aan stichtingen en verenigingen voor algemeen maatschappelijke projecten zonder winstoogmerk. Het Fonds wil daarmee bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving. Fonds 1818 werkt op een breed terrein: cultuur, educatie, gezondheid, milieu, natuur, sport en welzijn. In beginsel steunt Fonds 1818 aanvragen uit de gemeenten Delft, Den Haag, Leiden, Noordwijk, Zoetermeer en hun buurgemeenten.

R.G. Ruijs Stichting
De in 2004 begonnen R.G. Ruijs Stichting zet zich met een groot scala aan projecten in voor talentontwikkeling in Den Haag e.o. Niet alleen op het gebied van popmuziek, maar ook op het gebied van poëzie, literatuur en theater. De stichting is bekend van evenementen als Poëzie op Pootjes, Haags Zwingfestival, Haags Pop Podium LIVE en een groot aantal kleinschalige projecten.

www.stichtingruijs.nl

www.fonds1818.nl

Het Fonds 1818 Winnaarsfestival wordt mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Gemeente Den Haag en de Popunie

Bron: 3voor12 Rotterdam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tenslotte kwamen we op music from nl het volgende bericht tegen, en dat kon de lezer natuurlijk niet onthouden worden.

Liefde voor Dries valt tegen: Ahoy geannuleerd


Het concert was al heel pretentieus 'I Love Dries' getiteld en op 28 januari in Ahoy zou Dries Roelvink, wel even comfortabel in dat gespreide bedje duiken. De waarheid bleek minder florissant voor de zanger, want het concert in het Rotterdamse sportpaleis is afgelast. Verschillende media berichten dat niet meer dan de helft van de achtduizend beschikbare kaarten verkocht zijn.

Het management van de 48-jarige Amsterdammer verklaart dat het concert is geannuleerd, omdat twee sponsors zich hebben teruggetrokken. Eén van de sponsors zou in financiële problemen zijn en daardoor de verplichtingen niet na kunnen komen. "Twee bedrijven, die samen drieduizend kaarten afnamen, hebben hun bestelling geannuleerd", tekende de Telegraaf van zijn manager op. Roelvink hoopt dat het concert naar een later tijdstip wordt verschoven. Twee top 10-hits en brede coverage van zijn sexleven bleken dus geen garantie voor een gevulde Ahoy.

Bron: music from nl

Sterkte Dries!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja en hier is hij dan weer; de tofste concertagenda van Rotterdam!

Concertagenda


Dondergag 15 November

El Pino and the Volunteers + Mono - Singles Club
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 8,- (+vvk)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop / Rock

The Infamous Mudclub ft Crystal Castles
Locatie: Rotown
Schade: € 7,- (+vvk)
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Pop / Rock

Lost lovers en Wunderton @ Beraking bands night
Locatie: EXIT
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Rock

Dance to the Bit
Locatie: Worm
Schade: € 5,-
Zaal open v.a.: 20.30 uur
Genre: Experimenteel

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade: € 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (exclusief service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Vrijdag 16 November

Deatchant Vs Pacemaker Official label tour
Locatie: Waterfront
Schade: € 12,50
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Hardcore

Alabama Thunderpussy (USA) + Firebird (UK)
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 12,50
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Rock

Curtains, JIP
Locatie: EXIT
Schade: € 3,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Rock

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (exclusief service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

CocoRosie, Quinn Walker
Locatie: Off-Corso
Schade: € 23,-
Zaal open v.a.: 19.00 uur
Genre: Rock

The Sheep
Locatie: Podiumcafé Beukelsbrug
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock ‘n Roll

Zatedag 17 November


C-Mon & Kypski + Support
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 12,-
Zaal open v.a.: 19.00 uur
Genre: Hiphop

B2s presenteert nieuw hard techno concept: Refuse
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 15,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Techno

The Freckles + supportact Wisecrack
Locatie: EXIT
Schade: € 3,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Punk / Rock

Gothic Erotic
Locatie: Baroeg
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Gothic

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (exclusief service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Zondag 18 November

Tea time funk
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 6,-
Zaal open v.a.: 14.00 uur
Genre: Funk / Soul

John Vanderslice + Support
Locatie: Rotown
Schade: € 7,- (+vvk)
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Anti climax met je benen wijd met Pim Top en Mass
Locatie: EXIT
Schade: € 3,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Divers

Maandag 19 November
Enrique Iglesias
Locatie: Ahoy
Schade: UITVERKOCHT!
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop / Wereldmuziek

Dinsdag 20 November

Minus The Bear (usa) + I Was A Cub Scout (UK) + My Favorite Confession
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 8,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Rock

Woensdag 21 November

Levellers (UK) + Divokej Bill (TSJ)
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 17,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Rock

Donderdag 22 November

IJslands cultureel Festival met Rass en Apparaat organ quartet
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 11,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (exclusief service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Oor van Erasmus
Locatie: EXIT
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Vrijdag 23 November

IJslands cultureel Festival met Reykjavik! en Mammut
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 11,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Veel voor weinig XL
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 4,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Breakbeat

Mark Lotterman cd presentatie + supportact Arthur Ebeling
Locatie: EXIT
Schade: € ?
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Breakbeat

Not in my backspace
Locatie: Worm
Schade: € 7,-
Zaal open v.a.: 20.30 uur
Genre: Experimenteel

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (excl. service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Four 4 The Road
Locatie: Get Rhythm
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Sunday Green
Locatie: Podiumcafé Beukelsbrug
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Rock Against Aids
Locatie: Club Outland
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Zaterdag 24 November
Ash (UK) + Spartaco
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 12,50
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop / Rock

The City Beautiful, Ac Berkheimer
Locatie: The Little Cave
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Experimenteel / Alternatief

Monster zero mash met o.a. The Apers, Zaopeks en Accelerators
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 19.00 uur
Genre: Punk / Rock

Rats On Rafts, Soil Dust
Locatie: de Muziekfabriek
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Rock

Buurtsuper
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 7,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Divers

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (excl. service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Expectations in HiFi
Locatie: EXIT
Schade: € 7,50
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Hypnotic Brass Ensemble (usa)
Locatie: Rotown
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Zondag 25 November


Making Your Band Vol. 2 - Met als afsluiter Beatbusters en Kubus & BangBang
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 5,- (€ 2,50 voor 12.00!)
Zaal open v.a.: 11.30 uur
Genre: Divers

The ocean (D) + Intronaut (USA) + War from a harlots mouth (D)
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Metal

Flowriders feat. Colonel Red Album Release Party
Locatie: EXIT
Schade: € 8,-
Zaal open v.a.: 18.30 uur
Genre: Soul / R&B / Urban / Broken Beat

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (excl. service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Maandag 26 November

Justin Nozuka (can)
Locatie: Rotown
Schade: € 9,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Singer / Songwriter

Mary Black
Locatie: Nieuwe Luxor Theater
Schade: € 30,-/ € 27,-/ € 24,- (exclusief servicekosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Folk / Folklore

Dinsdag 27 November

Sharif Sehnaoui / Christine Sehnaoui / Clare Cooper / Clayton Thomas (lb/au/de)
Locatie: Worm
Schade: € 6,-
Zaal open v.a.: 20.30 uur
Genre: Experimenteel

Mayhem (N) + Onheil
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Metal

Woensdag 28 November

The Unseen (USA) + Rejected Youth (D) + Blok

Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Metal

UB40
Locatie: Ahoy
Schade: € 44,-/ € 41,-/ € 38,-/ € 35,- (excl. servicekosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Reggae / Ska, Pop

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"