Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1711151924283237414650
2812162025293338424751
3913172126303439434852
410141822273135404449
5233645

Magazine

week 26 | vrijdag 1 juli 2022 16:45 uur | 2 bezoekers

Muziek Divisie Magazine

Wil jij ook weten wat er weer allemaal te doen is op muzikaal gebied in Rotterdam?
Wij brengen je weer helemaal op de hoogte. Dit is het wekelijkse magazine van de Muziek Divisie.

Wil jij ook weten wat er weer allemaal te doen is op muzikaal gebied in Rotterdam?
Wij brengen je weer helemaal op de hoogte. Dit is het wekelijkse magazine van de Muziek Divisie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C-mon & Kypski; Een "Circus" van muziek stijlen


Afgelopen Zaterdag (17 November) Stonden C-mon & Kypski in Waterfront, Muziek Divisie recensente Esther Maso was erbij. Hieronder haar recensie.

Zaterdagavond stroomde de grote zaal van de Waterfront in eerste instantie maar langzaam vol voor het optreden van C-mon & Kypski. Het voorprogramma was TheFringe. Dit collectief bestaat uit de twee producers Deeds en Mixt Ape en de twee MC’s Proskript en Dan Stezo. Deze vier mannen kregen de zaal niet echt los. De beats waren best vet, fijne combinatie van hiphop, electro, breakbeat en nog heel wat andere stijlen. Helaas waren de MC’s nogal rommelig bezig, qua timing en qua performance. Maar wie weet wordt het over een tijdje, als het viertal meer op elkaar is ingespeeld, nog wat.
C-mon & Kypski kostte het een stuk minder moeite de zaal op gang te krijgen. Maar hier hebben we dan ook met een viertal te maken dat super met elkaar samenwerkt en speelt, wat resulteert in enorm veel creativiteit en diversiteit. Ook de visuals waren goed verzorgd en origineel gepresenteerd. Wat ik vooral erg leuk vond was dat in het optreden veel show zat en erg veel humor. Dit alles kwam tot een waar hoogtepunt tijdens het nummer ‘Circus’ waar werkelijk een hele optocht van muziekstijlen voorbij kwam. Niet veel bands kunnen zo natuurlijk van klezmer tot tango overgaan. Simon Akkermans (C-mon) zorgde samen met de heerlijk enthousiaste toetsenist Jori Collignon voor een grappig schouwspel. Tel hierbij het strakke gitaarspel van Daniel Rose en niet te vergeten Thomas Elbers (Kypski) achter de drums, waar hij ook nog een draaitafels had verstopt zodat hij zo nu en dan toch ook zijn scratchkunsten kon laten zien, bij op en het circus was compleet. Alhoewel… op de cd “ Where the Wild Things are” is veel samengewerkt met andere artiesten, en niet de allerminste. Zo horen we op de cd de Amsterdam Klezmer Band tijdens dit nummer en komen o.a. ook saxofonist Benjamin Herman, Voicst en Pete Philly voorbij. In januari komen C-mon &Kypski met deze hele stoet muzikanten helaas niet naar Rotterdam maar doen ze de Melkweg, Tivoli en Effenaar aan. Als je de kans hebt; zeker gaan!

Esther Maso

C-Mon & Kypski website

C-Mon & Kypski myspace

Op youtube vonden we een filmpje van dit optreden, erbij moeten we vermelden dat het niet de kracht van het optreden weergeeft, maar enige impressie van het optreden konden we je niet onthouden.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spartaco deelt gratis singles uit in WaterFront

De Rotterdamse band Spartaco staat zaterdag 24 november in het voorprogramma van de Ierse band Ash (bekend uit de jaren ’90). Op deze avond in het lokale poppodium WaterFront deelt Spartaco gratis singles uit met daarop het nummer 'Eve'. Dit nummer is door de band opnieuw opgenomen en gemixed in de studioruimtes van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in Hilversum.

Het liedje zal ook verschijnen op de verzamel-cd ‘Heartbreakers & Assshakers’ van de Zuid-Hollandse Popunie, die in januari 2008 uitkomt. Daarnaast is 'Eve' een voorproefje voor de eerste ep van Spartaco, die in de lente van 2008 moet gaan verschijnen. Let op: Spartaco gaat zaterdag al om 21.00 uur beginnen.

Voor meer informatie over het concert kijk je op de detailpagina in onze Concertagenda.

Bron: Music from NL

Spartaco

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


HEAVY LORD "Chained To The World" (Nederland) CD 2007 (sludge/doom).


Maandag 12 November was de release al, maar Zaterdag 15 December kan je ook naar de CD presentatie van her nieuwe album “ Chained to the world” van Heavy Lord.
Hieronder vind je een aankondiging afkomstig van het management van Heavy Lord.

Splinternieuw derde album van de Nederlandse Riff masters of Sludge/Doom!

Opgenomen en gemixed in studio The Void ( bekend van de opnames van Celestial Season, Motorpsyho, etc). Heeft een mogelijkheid gecreëerd voor Heavy Lord om een nieuw niveau te bereiken en biedt de luisteraar een brute zware sound!

Vergeleken met de vorige release, “From Cosmos to Chaos” is de muziek extremer en meer volwassen geworden. Er is een duidelijke vooruitgang en beheersing van de instrumenten aanwezig die de band als een van de vertegenwoordigers van de genre positioneert.

De release komt met een poster van Tony Kuhl en Interzone.

Website Heavylord

Myspace Heavylord

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aper Marien Nicotine neemt afscheid in WaterFront


Begin oktober vernamen we het slechte nieuws al dat Marien Nicotine The Apers ging verlaten. Wie na elf jaar zijn band vaarwel zegt, verdient een groots afscheidsfeest, zo menen de heren van The Apers. En dus speelt gitarist en mede-oprichter Marien Nicotine zaterdag zijn allerlaatste show met The Apers op "het vetste poppunkfeest van het jaar": The Monster Zero Mash in WaterFront, Rotterdam.

Line-up
Op zaterdag 24 november bestijgt de top van het poppunkgenre uit Europa en de VS het geheel vernieuwde podium van WaterFront. Naast de Rotterdamse punkrock-iconen van The Apers treden die avond ook The Zatopeks (UK), The Accelerators (NL), Sonic Dolls (D), Johnie 3 (USA), The 20 Belows (DK) en The Priceduifkes (B) op. Een goed gezelschap dus voor Marien Nicotine om nog één keer te laten zien waarom hij elf jaar lang een vitaal onderdeel was van The Apers. Voor The Accelerators is het de eerste show met de nieuwe gitarist Sander. Verder zorgen dj's Haakon en Stefan Stardumb voor de muzikale omlijsting.


Vervanger gezocht
Vorige maand besloot Marien het voor gezien te houden, omdat hij na al die jaren geen zin meer had in het vele touren met de band. Bassist en zanger Kevin Aper, gitarist Kelvin Centerfold en drummer Ivo Backbreaker gaan echter onverminderd hard door en zijn nog steeds op zoek naar een vervanger.

Bron: Music from Nl

The Apers------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mindscan wint 2e voorronde Bibelot Band Boost


Op zaterdag 17 november vond in Bibelot de tweede ronde van de Bibelot Band Boost (voorheen de Kleine Prijs van Dordt) plaats. De avond stond dit keer in het teken van metal. Mindscan uit Rotterdam kwalificeerde zich als winnaar voor de finale en de publieksprijs was voor Menesis, dat daarmee op herkansing gaat in de semifinale.

Hierbij een verslag van de organisatie:
De openingsact Deviance ging alvast snoeihard van start, inclusief gruntende zangeres. De sound was prima, met vette gitaarpartijen en interessante vondsten. Wel was de presentatie nog erg onwennig. Van een onwennige presentatie had het Rotterdamse Mindscan geen last. De songs waren bovendien erg goed opgebouwd en zaten vol variatie. Zowel de drummer, de gitarist en de gitariste namen zang- en gruntpartijen voor hun rekening. Al met al was het een erg overtuigend optreden.


Bij Sephiroth uit Sliedrecht ontbrak een bassist en die werd dan ook gemist in het totaalgeluid. Wel was het muzikaal verder strak, maar er ontbreekt nog wat variatie en dynamiek in de songs. Ex Libris brengt gothic rock, maar dan net even anders. De songs waren met name in muzikaal opzicht erg interessant, met verfrissende breaks. Helaas spelen de individuele bandleden in hun enthousiasme de muziek helemaal vol, waardoor het totaalgeluid onnodig druk wordt.

Afsluiter Menesis is een metalcore band, hoewel je dat op basis van het uiterlijk van de bandleden niet zou verwachten. Deze tegenstelling werkt echter erg verfrissend en het maakt het optreden leuk om naar te kijken. Het samenspel was niet altijd even strak, maar het enthousiasme en de energieke songs maken een hoop goed.

De jury wees Mindscan aan als uiteindelijke winnaar, waardoor deze formatie een plek in de finale van de BBB heeft verdiend. De publieksprijs ging naar Menesis en deze band mag daarom op herkansing in de halve finale.

De volgende voorronde van de Bibelot Band Boost is op zaterdag 22 december. Op die avond zullen vijf hiphop-acts strijden om een plek in de finale:
Zaterdag 22-12-2007, 3e voorronde/hiphop:
Kitzr, Midwest Piraten, E-Legal, Anti E & Scorpy, Superfreak & Yace

Bron: Music from NL

Mindscan website

Mindscan myspace
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleine zaal Waterfront te klein voor El Pino en Mono

Stroomversnelling van complexiteit


Dat het met Waterfront momenteel erg voor de wind gaat bleek wel afgelopen donderdagavond tijdens de vierde en laatste singlesclub-editie. Acht Euro mocht je neertellen voor de kleine zaal en dat is mijns inziens een mijlpaal in de historie van Waterfront. Voor die acht Euro kreeg je echter wel én single van twee iconen uit de Rotterdamse muziekscene, namelijk Bart
hoevenaars met zijn Mono en David Pino met zijn Volunteers. Vooral naar laatstgenoemde was ik erg benieuwd omdat ik ze niet meer live had gezien sinds multifunctioneel "bendelid" Harm de band had verlaten...

Voor het echter zover was kregen we eerst nog een als vanouds weer strakke show van de mannen van Mono. De vonken sloegen echter niet over op het publiek dat voor het grootste deel duidelijk voor Pino met gevolg gekomen was. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ook mij de show niet de volle drie kwartier kon boeien. Dit lag niet aan de kwaliteit van de nummers want die is eigenlijk altijd goed maar voor mij was het deze avond net iets te gekunsteld. Ook denk ik dat Mono met een andere opbouw van de set beter uit de verf had gekomen. Zo zouden ze bijvoorbeeld de wat herkenbaardere (kop-staart-) nummers aan het begin kunnen spelen om vervolgens het publiek langzaam mee te sleuren in de stroomversnelling en complexiteit zoals alleen Mono die spelen kan. Wellicht dat het publiek de ingenieuze songwendingen beter oppikt.

En toen, zonder hoorbare soundcheck, was het tijd voor El Pino & the Volunteers. Stiekem hoopte ik dat mijn Rotterdamse helden deze gelegenheid zouden aangrijpen om voor eigen publiek wat nieuw materiaal ten gehore te brengen. De band speelde echter vooral nummers van hun debuutalbum 'Molten City' en ondanks dat de nummers ook zonder de bijdrage van Harm nog prima stand hielden lijkt er toch een gat te zijn gevallen. Met name hun hitsingle 'Moody Street' klinkt zonder steelguitar een stuk minder bijzonder. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het tweede album van El Pino en hoop dan ook dat ze het vertrek van Harm op een of andere manier kunnen overwinnen. Het grote wachten is begonnen en wellicht meld zich ondertussen een nieuwe vrijwilliger aan....

Bron: 3 voor 12 Rotterdam

Mono

El pino and the volunteers


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mixtape Kempi met 'beste rappers van het moment'Op kerstavond, 24 december, wordt Kempi's nieuwste mixtape, de 'Mixtape 3.1', gratis ter download aangeboden op TisKempi.nl. Een gelimiteerde persing zal wel te koop zijn bij de betere platenzaak. Eindhovenaar Kempi is sinds het gratis online plaatsen van zijn eerste mixtape 'Tsss Kempi' (nog steeds te downloaden op spinmasters.nl) een veelbesproken fenomeen in de Nederlandse hiphop, daarbij leverde zijn detentie ook een hoop publiciteit op. Label TopNotch kwam zelfs met een "Free Kempi-actie".

Drie keer zoveel
In april kwam Kempi met een maxi-single (met de nummers 'Zoveel Stress', 'Zet Um Op Baby' en 'Kom Nie Hier' ft. The Opposites), de breed geprezen 'Mixtape 2: Rap 'N Borie' en gastbijdragen op muziek van collega-artiesten. Minder dan 8 maanden later is er dan nu de 'Mixtape 3.1'. "Ik ben serieus boos op fans die vinden dat ze te lang hebben moeten wachten op mijn nieuwe mixtape", aldus Kempi. "De meeste rappers droppen eens in de twee jaar een album, ik drop in een jaar drie keer zoveel als de gemiddelde rapper en mensen blijven toch gierig voor mijn shit."


Coke Op Het Gas
De Eindhovenaar is trots op zijn ontwikkeling als artiest: "Mensen moeten aandachtig luisteren naar de volwassenheid in tracks als 'Liefde Is Een Bitch' en 'Meester'. 'Lyricspender' met mijn broertje Klemma en Voedsel (Foetsie Oopsie) zijn puur een demonstratie van onze status als de beste rappers van het moment, klaar." Een nog niet afgeronde versie van 'Coke Op Het Gas' (met Salah Edin, U-Niq, Winne en Feis) lekte recentelijk op het internet, de track zal in gereviseerde vorm verschijnen op de 'Mixtape 3.1'. De clubkraker 'Weekend (Fok Op Du Club)' werd geprimeurd in het programma 'Wat Anders' van radiozender Lijn5.com. Daar gaf Kempi ook een uitgebreid interview, dat op de website terug is te beluisteren.

Kempi is momenteel druk bezig met zijn volwaardige debuutalbum 'De Zoon', dat in 2008 moet uitkomen. Zijn nieuwe mixtape is vanaf 24 december gratis te downloaden op www.tiskempi.nl.

Bron:music from nl
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Concertagenda

Donderdag 22 November

IJslands cultureel Festival met Rass en Apparaat organ quartet
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 11,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (exclusief service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Oor van Erasmus
Locatie: EXIT
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Vrijdag 23 November

IJslands cultureel Festival met Reykjavik! en Mammut
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 11,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Veel voor weinig XL
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 4,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Breakbeat

Mark Lotterman cd presentatie + supportact Arthur Ebeling
Locatie: EXIT
Schade: € ?
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Breakbeat

Not in my backspace
Locatie: Worm
Schade: € 7,-
Zaal open v.a.: 20.30 uur
Genre: Experimenteel

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (excl. service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Four 4 The Road
Locatie: Get Rhythm
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Sunday Green
Locatie: Podiumcafé Beukelsbrug
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Rock Against Aids
Locatie: Club Outland
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Zaterdag 24 November

Ash (UK) + Spartaco
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 12,50
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop / Rock

The City Beautiful, Ac Berkheimer
Locatie: The Little Cave
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Experimenteel / Alternatief

Monster zero mash met o.a. The Apers, Zaopeks en Accelerators
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 19.00 uur
Genre: Punk / Rock

Rats On Rafts, Soil Dust
Locatie: de Muziekfabriek
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Rock

Buurtsuper
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 7,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Divers

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (excl. service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Expectations in HiFi
Locatie: EXIT
Schade: € 7,50
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Hypnotic Brass Ensemble (usa)
Locatie: Rotown
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Zondag 25 November

Making Your Band Vol. 2 - Met als afsluiter Beatbusters en Kubus & BangBang
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 5,- (€ 2,50 voor 12.00!)
Zaal open v.a.: 11.30 uur
Genre: Divers

The ocean (D) + Intronaut (USA) + War from a harlots mouth (D)
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Metal

Flowriders feat. Colonel Red Album Release Party
Locatie: EXIT
Schade: € 8,-
Zaal open v.a.: 18.30 uur
Genre: Soul / R&B / Urban / Broken Beat

Night of the proms met Di-rect, Donna Summer, Fine Fleur, Il Novecento, John Miles, Kid Creole And The Coconuts, Macy Gray, Roby Lakatos
Locatie: Ahoy
Schade:€ 42,50/€ 37,50/€ 34,50/€ 31,-/€ 26,-/€ 23,50/€ 20,- (excl. service- en portokosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop

Maandag 26 November

Justin Nozuka (can)
Locatie: Rotown
Schade: € 9,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Singer / Songwriter

Mary Black
Locatie: Nieuwe Luxor Theater
Schade: € 30,-/ € 27,-/ € 24,- (exclusief servicekosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Folk / Folklore

Dinsdag 27 November

Sharif Sehnaoui / Christine Sehnaoui / Clare Cooper / Clayton Thomas (lb/au/de)
Locatie: Worm
Schade: € 6,-
Zaal open v.a.: 20.30 uur
Genre: Experimenteel

Mayhem (N) + Onheil
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Metal

Woensdag 28 November

The Unseen (USA) + Rejected Youth (D) + Blok
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Metal

UB40
Locatie: Ahoy
Schade: € 44,-/ € 41,-/ € 38,-/ € 35,- (excl. servicekosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Reggae / Ska, Pop

Donderdag 29 November

NATHA LEE en STUDMUFFINS
Locatie: EXIT
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Rock

The Cheer Up! Club: Thunderheist
Locatie: Rotown
Schade: € 5,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

UB40
Locatie: Ahoy
Schade: € 44,-/ € 41,-/ € 38,-/ € 35,- (excl. servicekosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Reggae / Ska, Pop

Vrijdag 30 November

SUBWAY
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 8,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Dubstep

ROCKINFUUS MET O.A. DosProd
Locatie: Waterfront (Kleine zaal)
Schade: € 5,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Hiphop

Helter Skelter
Locatie: Rotown
Schade: € 5,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Pop

Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.f.o. (Jap), Estradasphere (Usa)
Locatie: Worm
Schade: € 10,-
Zaal open v.a.: 20.30 uur
Genre: Experimenteel / Alternatief

STRANGE FRUIT met NTJAM ROSIE/ NELSON&DJOSA / TYLER ASKEW / HAS
Locatie: EXIT
Schade: € 5,00 of passepartout (R.E.M.F.)
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Pop

Rip-off
Locatie: Podiumcafé Beukelsbrug
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

UB40
Locatie: Ahoy
Schade: € 44,-/ € 41,-/ € 38,-/ € 35,- (excl. servicekosten)
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Reggae / Ska, Pop

The Substitutes
Locatie: Hostel Room
Schade: € 0,-
Zaal open v.a.: 22.00 uur
Genre: Rock

Zaterdag 1 December

PRSPCT + CLASSIFIED - REMF EDITION
Locatie: Waterfront (Beide zalen)
Schade: € 12,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Drum ’n Bass

EXPECTATIONS IN HIFI met ARK (F), TONY BOOGS, HILBERT IN HIFI en RINGER live
Locatie: EXIT
Schade: €5,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Drum ‘n Bass

Brocante Sonore (Be), Volcano The Bear (Uk)
Locatie: Worm
Schade: €6,-
Zaal open v.a.: 23.00 uur
Genre: Experimenteel / Alternatief

St. Vincent, Windmill
Locatie: Rotown
Schade: €8,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Pop

Dwaalspoor
Locatie: Baroeg
Schade: €4,- / €6,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Esion, Provoke
Locatie: Rotonde
Schade: €0,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Metal / Hardrock

Zondag 2 December


Daylight Dancing presents GLOBAL BEATS
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 6,-
Zaal open v.a.: 14.00 uur
Genre: Wereldmuziek

Jazzlink Allstars
Locatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 7,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Jazz

Area 51 (USA) ENI-LESS / P-MODE en FRESHEST KIDZ, MARRIECHINO & th’Acquisition
Locatie: EXIT
Schade: € 10,00 of passepartout (R.E.M.F.)
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Rock

Dan Le Sac vs Scroobius Pip
Locatie: Rotown
Schade: € 7,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Dance / Elektronisch

Maandag 3 December

The Heavy
Locatie: Rotown
Schade: € 6,-
Zaal open v.a.: 21.00 uur
Genre: Soul / R&B / Urban

Dinsdag 4 December
Sarah Bettens + SupportLocatie: Waterfront (Grote zaal)
Schade: € 20,-
Zaal open v.a.: 20.00 uur
Genre: Pop
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"