Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 24 | vrijdag 14 juni 2024 04:13 uur | 0 bezoekers

Eenvoudig en snel SOA testen? Maak een anonieme afspraak bij OneDayClinic Rotterdam!

Rotterdam – OneDayClinic opende in januari dit jaar in Rotterdam alweer haar vierde privékliniek voor SOA testen.

Anonieme soa test Rotterdam; testen op chlamydia, gonorroe, hiv, hepatitis B/C, syfilis, mycoplasma, trichomonas.


Waarom SOA’s testen bij een privékliniek en niet bij de GGD of de huisarts? Dat is eenvoudig: discretie en anonimiteit, snelle uitslagen (binnen 48 uur) en direct plek. OneDayClinic biedt je de ideale combinatie van snelle SOA testen en professionele uitleg en voorlichting. Nu de SOA testen niet langer vergoed worden binnen de basisverzekering maar moeten worden bekostigd uit het eigen risico en de GGD de indicaties voor een gratis SOA test behoorlijk hebben aangescherpt vormt OneDayClinic een geweldig alternatief. 


Nadat OneDayClinic in mei 2015 de eerste privékliniek voor SOA testen in Nederland opende heeft het vooruitstrevende concept zich ruimschoots bewezen. Hierdoor is de OneDayClinic met een snelle anonieme en veilige cliënten benadering uitgegroeid tot de grootste aanbieder van alternatieve SOA testen met succesvolle vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch.Nu volgde een nieuwe mijlpaal met de opening van de nieuwe kliniek in Rotterdam. De professioneel ingerichte SOA kliniek opende op 22 januari 2018 haar deuren in het gezondheidscentrum ‘Health & More’ in de wijk Ommoord te Rotterdam. De kliniek is binnen 5 minuten te bereikbaar vanaf de snelweg en ligt vlakbij de tram en metro. De locatie van de kliniek is ideaal voor een discreet bezoek, vanwege de zij-ingang, de meerdere (para) medische disciplines in het gezondheidscentrum en gratis parkeren.


Anonieme soa test Rotterdam; testen op chlamydia, gonorroe, hiv, hepatitis B/C, syfilis, mycoplasma, trichomonas.


Amber Winsveen, arts OneDayClinic Rotterdam hierover: “In de samenleving merken we dat kortstondige seksuele contacten aan de orde van de dag zijn. Het aantal mensen dat chlamydia, gonorroe of syfilis oploopt neemt daarbij toe. In 2016 zagen we dat het aantal mensen met een SOA in Nederland steeg naar 18,4%! Seks en seksualiteit worden langzaam aan steeds meer onderwerp van gesprek, zowel positief als negatief. Denk aan #MeToo of het bespreken van seksuele- en genderdiversiteit. Het doen of bespreken van een SOA test blijft helaas nog altijd een taboe. Iets wat de verspreiding van SOA’s in de hand werkt.


De huidige SOA zorg bestond concreet uit drie opties. De huisarts, de GGD of een SOA thuistest. OneDayClinic biedt hierbij een nieuwe mogelijkheid. Als het ware “The best of both worlds”. De wachtkamer van de huisarts wordt vaak als minder anoniem ervaren en bij de GGD kan je niet altijd (snel) terecht. Thuistesten zijn vaker niet betrouwbaar dan wel en bieden dan een schijnzekerheid aan jou en je partner. 


Voor veel mensen zijn deze opties dan ook verre van ideaal en OneDayClinic biedt hiervoor een uitkomst. Bij ons wordt je altijd gezien door een gecertificeerde arts. Je blijft anoniem. We leggen je alles uit over de mogelijkheden en je krijgt de uitslagen binnen 48 uur. Je wordt dus op korte termijn gerustgesteld of je kunt sneller aan het behandeltraject beginnen.”

Je kan bij de OneDayClinic Rotterdam ook terecht in het weekend en in de avonduren. Het consult en de screening duren maximaal 20 minuten en de uitslag is bekend binnen twee werkdagen. Het SOA-onderzoek zelf bestaat uit gecertificeerde bloed-, urinetesten en selfswabs. Hierbij is lichamelijk onderzoek niet vereist. Zijn er klachten aanwezig of heeft u specifieke vragen dan is dit natuurlijk wel mogelijk. Wij zijn dagelijks telefonisch en online bereikbaar om u bij te staan bij uw vragen over SOA’s en SOA testen. Twijfelt u of u een SOA kan hebben opgelopen, of heeft u (mogelijk) klachten? Blijf er niet mee lopen maar loop binnen bij OneDayClinic Rotterdam!Maak nu snel een afspraak via: https://onedayclinic.nl/soa-test-rotterdam/

~ Better safe than sorry!
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"