Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 8 | donderdag 22 februari 2024 14:53 uur | 0 bezoekers


Jaap Reedijk

Jaap Reedijk

Jaap Reedijk

Wederom een bomvol programma tijdens vierde ZomerZondag

Na eerdere goed bezochte edities is het op 28 juni tijd voor de vierde ZomerZondag van dit seizoen.
Het prachtige Park bij de Euromast wordt daarbij weer het festivalterrein waar een gezellige combinatie van alle leeftijden geniet van een zondag vol verhalen, dansbare muziek, meeslepende theatervoorstellingen en uiteraard wat lekkers te eten en te drinken. Na deze editie op 28 juni is er nog één ZomerZondag en wel op 5 juli.

Het verrassende programma, dit keer afkomstig uit alle windstreken, ziet er aanstaande zondag als volgt uit:De Verhalenbazaar
De vertellers van de Verhalenbazaar verleiden je vol passie en energie met hun verhalen voor jong en oud. Ze kruipen in de huid van mens en dier, brengen hen tot leven en staan zo letterlijk midden in hun verhaal.


 


Plan D / Buurman op vakantie


In een oude Volkswagen Kever zijn twee buurmannen onderweg naar hun vakantiebestemming. Maar wat pruttelt er onder de motorkap? ’Der Standard’ schreef: “Met livemuziek, dans en humoristisch spel overtuigt ‘Buurman op vakantie’ iedereen.”


The Italian Gang


Italiaanser dan The Italian Gang is bijna niet te vinden. Vijf muzikanten die elkaar ontmoetten op het conservatorium. Allemaal uit een andere Italiaanse regio, van het verre zuiden tot het uiterste noorden van dit zonnige land. De leden spelen het liefst het repertoire uit hun jeugd: tijdloze, bekende Italiaanse nummers uit de fifties en sixties.Friends of the Family
Elf jonge muzikanten, bewogen door de meeslepende melodieën van de Engelse en Amerikaanse folkscene. Tijdens hun liveoptredens proberen ze op gelijke voet met het publiek te staan, dat wordt écht bij de show betrokken. Volgens VPRO’s 3voor12 zijn ze “één van de hotste acts van het moment”.


 


Marcos Teira & Fernando Camas
Gitarist Fernando Camas formeert speciaal voor deze ZomerZondagen-editie een ensemble waarmee hij ons in gedachte meeneemt naar zijn geboortestad en muzikale roots, de stad Cádiz in het zuiden van Spanje. In deze stad hoor je op elke hoek en in iedere straat flamenco.


 


Klieder en Klodder
Bij de meiden van Klieder en Klodder leef je je creatief uit. Deze zondag leren ze je om magisch toverzand te maken. En natuurlijk kan iedereen zich weer prachtig laten schminken.


 


ZomerZondagen is een vrij toegankelijk festival, dat betekent niet dat we de steun van bezoekers niet nodig hebben! Voor maar 3,00 euro kan een polsbandje gekocht worden waarmee niet alleen ZomerZondagen mogelijk gemaakt wordt, het biedt bovendien allerlei voordelen op het terrein. Elke week is er een andere kleur, dus spaar ze allemaal!


 


Informatie ZomerZondagen


Waar                                                     Park bij de Euromast        


Wanneer                                                7, 14, 21 en 28 juni en 5 juli van 14.00 tot 20.00 uur


Toegang                                                In principe vrij toegankelijk, maar met een polsbandje voor slechts 3,00 euro steunen bezoekers de ZomerZondagen. Het biedt bovendien voordelen op het terrein.
Informatie
                                            
www.zomerzondagen.nl  
www.facebook.com/ZomerZondagen


www.twitter.com/ZomerZondagen


 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"