Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 21 | donderdag 23 mei 2024 19:51 uur | 0 bezoekers


Een quote van mijj in De Reis van de Heldin

De Reis van de Heldin

Ik keek een beetje beduusd naar mijn beeldscherm. Hoe wist hij dit nu? Op mijn Linkedin had ik zojuist een berichtje ontvangen van Peter de Kuster, founder van De Reis van de Heldin. Of ik met mijn verhaal over mijn passie voor mijn werk wilde bijdragen aan de ‘Reis van de Heldin gids’.

 


‘De reden dat ik jou geselecteerd heb is dat jij een creatieve professional bent wiens werk inspirerend is en ik geloof dat dit komt door de passie voor jouw werk.’ Ik mailde Peter terug, want op dat moment werkte ik als administratief medewerker en schreef ik zo nu en dan in mijn vrije tijd. Een ‘creatieve professional bent wiens werk inspirerend is’ was ik volgens mijzelf dus zeker niet... Maar hij vertelde me dat het doel van De Reis van de Heldin gids het delen van verhalen van creatieve professionals is die met hun passie hun geld (willen) verdienen. Mijn verhaal zou dus van waarde zijn voor de reisgids.


  Wat Peter niet weet / wist is dat ik een dag daarvoor na lange tijd ineens het licht had gezien dat mijn pad weer helder op liet schijnen. Ik was het lang uit het oog verloren, mijn pad, en zat in een diep dal. Maar na een periode in het een donker te hebben gedwaald begon de duisternis op te trekken. Ik was ontevreden over het leven en wilde weten waarom dit was. Ik dacht terug aan mijn kinder/jeugdjaren, wat wilde ik vroeger worden en waarom ben ik dat niet geworden? Ik hield van lezen, taal was mijn lievelingsvak en het schrijven van opstellen vond ik het leukst om te doen. En daarna bleef dit schrijven altijd nog een beetje in mijn achterhoofd hangen. Ik wilde schrijver worden. Dát is mijn passie, dat is mijn verhaal.


 De missie van De Reis van de Heldin is om vrouwelijke creatieve professionals te educeren, amuseren en verrijken door hun verhalen te delen over hoe zij met hun passie hun geld verdienen. En in deze editie van De Reis van de Heldin kun je mijn verhaal vinden, maar ook de verhalen van vele andere creatieve professionals die hun geld verdienen in de creatieve economie van Rotterdam.


 Nieuwsgierig geworden naar mijn verhaal en het verhaal van andere vrouwelijke creatieve professionals in De Reis van de Heldin Rotterdam reisgids?


Je kunt hem hier bekijken: Reis van de Heldin Rotterdam reisgids


 


 Bekijk voor meer informatie over De Reis van de Heldin de website


 http://dereisvandeheldin.wordpress.com/about/  


 


Met speciale dank aan Peter de Kuster


Founder De Reis van de Heldin

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"