Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1711151924283237414650
2812162025293338424751
3913172126303439434852
410141822273135404449
5233645

Magazine

week 32 | donderdag 11 augustus 2022 17:10 uur | 0 bezoekers

De Dag van de romantische muziek: dit jaar nóg meer eten en drinken!

Op 25 augustus vindt de 27e editie van De dag van de romantische muziek plaats. Zoals altijd is er weer een verscheidenheid aan romantische muziek te beluisteren op de diverse podia. Daarnaast zijn er ook andere optredens en is er een romantische markt. Het festival heeft dit jaar een extra dimensie gekregen: ParkProeven!Nóg meer eten en drinken tijdens de dag van de romantische muziek


 


De Dag van de romantische muziek is al jaren een laagdrempelig festival en wil dat ook graag blijven. In deze tijd van economische crisis is het moeilijker om partijen te vinden om mee samen te werken. Daarom is de organisatie van de dag genoodzaakt een belangrijke wijziging door te voeren om het festival in stand te houden. Samen met diverse Rotterdamse ondernemers hebben we het dit jaar het onderdeel ParkProeven toegevoegd aan de Dag.


Op verschillende plekken in het Park kunt u genieten van (h)eerlijke gerechten van Rotterdamse ondernemers. Verschillende traiteurs, restaurants en cateraars bieden een breed aanbod van hun delicatessen. Het aanbod is zo samengesteld dat er voor elke bezoeker iets lekkers voor handen is: van oesters, vers brood, frisse maaltijdsalades, fruitige wijnen, ‘speciaal' bieren tot gezonde fruitshakes en nog veel meer. Door te consumeren bij ParkProeven steunt u als bezoeker tegelijkertijd de Dag en kunnen wij er voor zorgen dat er de komende jaren ook nog genoten kan worden van het festival!


De aanwezigheid van de Rotterdamse horeca heeft twee gevolgen:  1. Al het zelf meegenomen eten en drinken mag alleen genuttigd worden op de daarvoor aangewezen plekken.

  2. Op de horecapleinen en voor de podia is het niet toegestaan om uw eigen waren te nuttigen.


Wij hopen op uw begrip en medewerking tijdens de Dag. De toegang van het festival én alle optredens zullen gratis blijven; er vindt dit jaar zelfs een verbreding van de programmering plaats. Er zullen op onverwachte momenten ook dansvoorstellingen worden gegeven, voordrachten gehouden worden en er vinden spontane kleinschalige optredens plaats van de artiesten die optreden op de verschillende podia. De eerste artiesten zijn al bekend:


Oleg Lysenko
Kwitka en Raduga
Celia Garcia - Garcia met Ephraim van Ijzerlooij, Nicole Jordan, Guiomar Espineira


Het Aleph Strijkkwartet
De Gezelligheidsvereniging 


Een trio van Waldin Roes (sopraan), Corrie Ambachtsheer (piano) en Graziella Frerichs (sopraan)
Dans: Zoë Wijnsouw & Paulien Weijs


Cilla Blacks


Wij zien u graag op zondag 25 augustus in het Park om samen de romantiek te vieren!


Neem naast uw goede humeur een stralend zonnetje mee en geniet samen met ons van de eerste editie van Parkproeven en alweer de 27e editie van de Dag!

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"