Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 9 | donderdag 29 februari 2024 03:58 uur | 0 bezoekers

Boehoe Marokkanen

Ja, "wij" Marokkanen zeuren veel. We zien in alles onheil en dat komt doordat iedereen altijd maar tegen “ons” is.

Ik pleit mijzelf absoluut niet vrij, ik heb het regelmatig in mijn blogs over “tweederangs burgerschap” en men hoeft niet raar op te kijken als ik zeg dat ik weinig respect heb voor de PVV en haar domme achterban. Ik hou mij niet in als het gaat om de PVV, andersom idem dito. Wie de bal kaatst, kan de bal tenslotte terug verwachten.


Anders dan anderen vaak over mij beweren voel ik mij geen slachtoffer, hooguit ben ik het slachtoffer van mijn depressies, verder ben ik iemand die zijn (boze) stukjes schrijft en moet de lezer hier maar tegen kunnen. Hondsdol rechts kan met haar goedkope onzin van mij de boom in. Het zijn zij die altijd weigerden het debat aan te gaan. Op tal van mijn uitnodigingen om het debat face to face te voeren zijn zij nooit in gegaan! Daarentegen zijn de lafaards niet te beroerd om mij te bedreigen, maar deze bedreigingen moet ik kennelijk maar slikken. “ If you can’t stand the heat…..” en dat soort onzin van Tofik Dibi, of toch niet? Na bedreigingen via twitter doet de godverdomde eikel aangifte en een oproep het debat “beschaafd” te voeren. Tofik Dibi is dan ook de reizende ster binnen zijn partij. Tofik Dibi, meer zal ik er niet over zeggen.


Nog nooit heb ik aangifte gedaan, ben wel enkele keren naar de politie geweest om advies in te winnen, maar nooit heb ik een aangifte doorgezet. Niet voor Marokkanen die mij voor “Kanker Jood” of “Flikker” uitmaken en mij “kapot” slaan als ze me tegen komen. Ook niet voor Nederlanders die mij uitmaken voor “Kanker rifaap”, “woestijnrat”, “gelovige varken” enz. en ondubbelzinnig mij met hun bedreigingen tot zelfcensuur willen dwingen. Ik zei het een paar jaar geleden al en kennelijk moet ik mij ook nu herhalen. NEE, IK BUIG NIET VOOR JOU KLOOTZAK! JOU BEDREIGINGEN DOEN MIJ WEINIG EN BANG BEN IK OOK NIET VOOR JE!


Nu we dit gehad hebben wil ik de PVV’ers tegemoet komen. Ik hekel “boehoe Marokkanen”, Marokkanen die zichzelf ineens “opgevoed” noemen. Marokkanen die ineens een grote bek hebben als jullie anti-krantje “je weet wel, die krant die fout was tijdens de oorlog en eigenlijk geen haar beter geworden is” weer de jacht op Marokkanen opent “niet alleen deze krant overigens”. Marokkanen die dan ineens dikke tranen laten rollen over hun “zand wangetjes”, omdat ze het zo erg vinden wat buurtbewoners is aangedaan. Ik verwijt hen niet dat ze het erg vinden, het is soms behoorlijk heftig inderdaad, maar ik verwijt hen het meelopen. Overlast is verworden tot terreur, vervelende kinderen tot terroristen. Boehoe Marokkanen gaan hier niet tegenin, nee zij gaan zich dan ineens schamen voor “hun volk”.


Waar ik mij godsgruwelijk aan geërgerd heb is bijvoorbeeld een Ahmed Marcouch die in de Volkskrant Marokkanen en Antilianen opriep hun carrière in het bedrijfsleven uit te stellen om politieagent te worden. Los van het feit dat er helemaal geen geld is bij de politie, zegt hij daar eigenlijk dat Marokkanen en Antilianen die het goed doen verantwoordelijk zijn voor hun “landgenoten” die overvallen plegen. Ze moeten tenslotte hun eigen “tuig” aanpakken. Waar Job Cohen opriep tot het matigen van de toon door politici, gaat zijn Marcouch rustig verder Marokkaanse overlastgevers uit te maken voor tuig. Je heb ze zo ongeveer in elke partij, de hardliners, die zich geen ruk aantrekken van wat hun voorman of vrouw zegt. Overlast is van alle tijden, maar waarom wordt deze nuance niet gemaakt? Waarom is er niemand die zegt dat je criminele overlastplegers moet aanpakken? Het zijn gasten die stelselmatig PVV gedrag vertonen omwille van die debiele aanhang. Laten zien dat je over een behoorlijk stel ballen beschikt. Voornamelijk als het om Marokkanen gaat. Goedkoper en zieliger kan het niet!


Dit soort politici staan niet op zichzelf, ik zie het steeds meer. Zo wees ik recentelijk op de bullshit van Arnold Karskens in Helmond, ik noemde het “journalistieke bagger” van een journalist die hier de laatste tijd steeds weer in weet te excelleren. Direct kreeg ik Marokkanen over mij heen die vonden dat ik zeurde, dat ik net zo fout ben als de Marokkaantjes in Helmond die de boel “terroriseerde”. Dit omdat ik vraagtekens plaatste bij het verhaal. Anders dan dat zij dit deden ging ik wel op onderzoek uit en werd bevestigd in mijn gevoel dat het behoorlijk aangedikt is. Boehoe Marokkanen die zelfs het uitjoelen van Wilders te erg voor woorden vonden. Onopgevoed noemden sommigen de “boe” roepers. Je joelt Kamerleden namelijk niet uit! Kunnen jullie je nog het joelen en het fluitconcert herinneren op het Malieveld toen Halbe Zijlstra sprak? Waarom hoorde ik jullie toen niet over onopgevoed tuig?


Dan rep ik nog met geen woord over de boehoe Marokkanen die mij aanvielen, nadat ik iemand op twitter vertelde dat zij en haar tering god bij het grofvuil gedumpt konden worden. Nee, deze boehoe Marokkanen vonden het direct nodig “deze lelijkerd” voor alles uit te maken. Ja, het is en was fout van mij om zo denigrerend over haar God te spreken, sterker nog daar heb ik spijt van, maar waar waren de Marokkanen die mij vroegen waarom ik zo reageerde? Ik kan de Marokkanen die mij hiernaar vroegen op een hand tellen, de rest riep dom de rest na.


Boehoe Marokkanen, ik ben geen heilige! Ik heb een afkeer tegen de PVV en haar volgers, ik walg van politici die het electoraat willen pleasen door ranzige PVV taal uit te slaan en ik walg van bepaalde Marokkanen die boehoe doen als dit hen het beste uitkomt. Als ik de meute wilde volgen had ik dit jaren terug gedaan, dat had me nog geld opgeleverd ook! Zoals ik toen al tegen dat soort debiele redacteuren zei: “Donder op! Ik ben geen sloofje”.


I can fight my own battles, heb daar echt niemand voor nodig en aan meedoen als makkelijkste optie doe ik niet aan. Zo “rol” ik nu eenmaal!


Karim Khaoiri

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"