Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | vrijdag 26 april 2024 04:32 uur | 5 bezoekers

Even een rustmoment...

Het is alweer een tijd geleden dat ik een column heb geschreven. Door de drukte van mijn stage, sporten, huishouden en mijn gezin, kom ik gewoon tijd te kort. Vanaf vandaag komt daar verandering in.

Wekelijks denk ik aan mijn column die ik wil schrijven, maar het komt er steeds maar niet van.  Ik ren van hot naar her en heb allerlei dingen die ik moet doen, maar niet aan toe kom. Hoogste tijd om hier wat aan te doen.

Vanochtend stond ik op en maakte (ondanks het gemopper van mijn baby) het huis schoon. "Dan is dat ook maar weer gedaan," dacht ik. Vervolgens viel de kleine in slaap en had ik even een moment voor mezelf. Ik maakte een lekker mok warme chocolademelk en ging op de bank zitten. Geen tv, geen radio en zelfs geen telefoon. Mijn vriend kan trots op me zijn, want volgens hem hang ik constant aan de telefoon. Ik bedacht me hoe ik mijn TIJDTEKORT-probleem kan oplossen. Met mijn vriend had ik het al over het maken van planningen gehad. Hierop kunnen we bijvoorbeeld onze sportmomenten noteren en eventueel nog andere zaken. Na de komst van een baby moet je inderdaad plannen en alles op elkaar afstemmen wil je nog een sociaal leven hebben. Ik besloot om dit 's avonds met mijn vriend te doen en te kijken of het werkt. Voorlopig zou ik me bezighouden met mijn vrije dag vandaag.

Er is zoveel te doen, maar waar moest ik mee beginnen. Al gauw kwam ik erachter dat ik geen zin en energie had om ergens mee te beginnen. Ik begon te fantaseren hoe het zou zijn om dagelijks op te staan en te denken: "Goh..wat zal ik vandaag maar eens doen?" Zal ik naar Parijs gaan en lekker gaan shoppen? Zal ik heel de dag aan het strand gaan liggen en boys checken?? Of zal ik maar een supergaaf party gaan organiseren met Benny Rodriques??? Een hoop geschreeuw.. REALITYCHECK....was het maar zo dat tijd en geld geen rol speelden in ons leven.

Het geschreeuw was van mijn baby die weer wakker was geworden. Daar ging mijn moment voor mezelf. Ik pakte haar op en gaf haar wat sap. Hierna begon ze te lachen en te kroelen met mij. Ik bedacht me hoe gelukkig ik al ben met haar en mijn vriend in mijn leven. Ik besloot om mijn dingen beter te organiseren en beetje bij beetje alles af te handelen. Ondertussen keihard werken om alle kosten te kunnen betalen en om leuke dingen te kunnen blijven doen(Natuurlijk zal ik af en toe wel dagdromen van het rijkeluizeleventje, wie doet dat nou niet...en trouwens je weet maar nooit).

Het eerste waar ik mee zou beginnen is weer een column op Antenne zetten. Met mijn dochter op schoot is dit het resultaat. Hier nog wat woordjes van haar (zelf getypt): dyndfhdheirohffhruewo en ik zal proberen om weer wekelijks tijd te maken.

Kiss Jaya (and little Jaya)

 
Array
(
    [112297] => Array
        (
            [naam] => Arlindo
            [link] => 
            [reactie] => Leuk om te lezen. Ben blij dat je dag rustig verlopen is. Ik hoop dat je inderdaad probeert om tijd voor je zelf te blijven nemen. Ik zal mijn best doen om je hier aan te blijven herinneren. Geef mijn mijn kleine dochter een kusje... en weet dat ik van jullie beiden houd.
            [afbeelding] => 0
            [spambot controle] => 
            [react_date] => 2006-04-21 16:50:31
            [react_date_changed] => 2006-04-21 16:50:31
            [react_page] => 0
            [react_user] => 19238
            [react_user_target] => 0
            [react_parent] => 99645
            [react_count_reads] => 
            [react_count_views] => 
            [react_confirmstring] => SPJX6DVK73L4A5A
            [u_name] =>   
            [u_email] => antennerotterdam@users.antenne.exolog.nl
            [react_id] => 112297
            [editable] => 1
        )

)

Arlindo | 21 april 2006

Leuk om te lezen. Ben blij dat je dag rustig verlopen is. Ik hoop dat je inderdaad probeert om tijd voor je zelf te blijven nemen. Ik zal mijn best doen om je hier aan te blijven herinneren. Geef mijn mijn kleine dochter een kusje... en weet dat ik van jullie beiden houd.


*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"