Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | zaterdag 20 april 2024 09:46 uur | 0 bezoekers

De Gouden kooi van Tien

Is Nena voor 10.000 euro opgelicht?

De  Gouden Kooi van Tien
Nu ben ik geen Gouden Kooi kijker, eigenlijk tot mijn eigen teleurstelling helemaal geen vaste kijker van Tien.
Niet bepaald mijn stijl, behalve het programma "1 miljoen wat?", erg leuk.
Zo af en toe als er niets op tv is zap ik even langs Tien en pik ik enkele minuten mee van De Gouden Kooi, 10 minuten kunnen mijn ogen en oren dit maximaal verdragen. Ik kan me niet herinneren dat ik er ooit langer naar gekeken hebt.
Ik kon mij een aflevering herinneren waarbij Natasia stond te douchen en pronkte met haar stijve tepels voor Brian, of voor heel Nederland.
Ik vond het walgelijk. Gatverdamme nog aan toe.
Niet omdat ik vies ben van borsten maar ik walgde van haar, omdat ik enkele dagen ervoor de beelden van haar huilende kinderen op tv zag en het verhaal dat zij een man/vriend zou hebben.
Erger kan je je gezin niet vernederen. Mama speelt de hoer en papa is machteloos. Kinderen zijn ineens de kinderen van "die negroïde vrouw met de stijve tepels" en papa is ineens de man van "die negroïde slet die hem op tv pijnigt en zwaar vernedert".
Walgelijke vrouw, maar ach voor haar kinderen is het beter om nu vast te weten wat ze aan hun moeder hebben. Een moeder die haar kinderen in de steek laat en vreemdgaat op tv, is de titel "Moeder" niet waard.

Terug naar Nena. Ik las ergens of zag ergens vandaag op tv voorbij komen dat Nena het huis uit was getrapt na huisgenoot Brian getrapt te hebben.
He leuke blonde meisje is dus dismissed. Jammer, daar gaat je inzet!
Toen ik mijn computer aanzette en op de nieuwssite van ilse.nl het verhaal over Nena weer las wilde ik toch meer weten over "De Gouden Regels".
Ik surfte naar tien.tv en las de regels. Na de regels gelezen te hebben dacht ik bij mezelf; "waar staat dan dat bij het gebruiken van geweld door één van de bewoners tegenover een andere bewoner het meteen exit is voor de geweldpleger?", zijn er nog meer regels dan alleen de regels op de site?
Ik weet het niet. Indien dit de regels zijn die voor De Gouden Kooi gelden, dan is het lijkt mij onterecht dat Nena er door Tien uit is gezet.

Ik zou me behoorlijk opgelicht voelen door de zender waar het barst van het geld, maar waar het kwa kijkcijfers "zie www.kijkonderzoek.nl" totaal niet loopt.

De vraag die mij sinds net dus achtervolgt, luidt als volgt: "Is Nena eruit gezet, omdat ze zich schuldig heeft gemaakt aan lichamelijk geweld wat volgens "de regels" niet is toegestaan, of is Nena geslachtofferd door Tien, omdat het nieuws dat Nena vanwege het plegen van lichamelijk geweld jegens een huisgenoot wellicht meer kijkers zou kunnen trekken?".


Karim Khaoiri

foto's huisbewoners zijn afkomstig van de site www.tien.tv 

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"