Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | vrijdag 19 april 2024 10:23 uur | 3 bezoekers

De persberichten

Check it out!!

R’UITMARKT Op zondag 2 september aanstaande organiseert het Rotterdams Uitbureau als vanouds de R’Uitmarkt; onderdeel van September in Rotterdam.
Zoals gebruikelijk zijn er weer talrijke optredens op en rond het Schouwburgplein.
Alle voorstellingen en optredens zijn gratis en er is voor elke wat wils, van jong tot oud van modern tot klassiek.

HOOFDPODIUM
Op het hoofdpodium is dit jaar voor het eerst dans te zien. Het Rotterdamse Scapino Ballet valt deze primeur te beurt. Live begeleid door een band en ook dat mag een primeur heten voor de
R’ Uitmarkt. Natuurlijk kunnen musicalfans hun hart ophalen want ook dit jaar is van een aantal grote musicals een voorproefje te zien. Topper is natuurlijk HAIR  met musical Award winnares Jelka van Houten (o.a. Turks Fruit), Bettina Holwerda (Sandy uit Grease), Oren Schrijver (Saturday night fever, Mama Mia) en Dewi en Joel uit Idols.
Daarna is het de beurt aan de hoofdrolspelers uit de musical  FAME, met Jody Bernal, Ivo Chundro (Aïda en Alladin), Carolina Dijkhuizen (o.a.The Lion King, Jungleboek), Donna Lynton (werkte samen met James Brown en The Supremes), Heddy Lester, Eric Beekes en Hans van der Togt.
Het musicalblok wordt afgesloten met ROUTE 66 met Frank Lammers / Bastiaan Ragas, Loes Haverkort, Martin van der Starre / Jim de Groot, Juda Goslinga en Alexandra Alphenaar.
Master illusionist Christian Farla brengt met zijn nieuwste show Illusions from Las Vegas, het grote magische spektakel, van Las Vegas naar Nederland en dus ook naar het Hoofdpodium van de R’Uitmarkt.
Wie hier zeker niet onvermeld mag blijven is Carel Kraayenhof en zijn sexteto Cayenque zij verzorgen een optreden samen met dansers (inclusief het toppaar) van de Tangoschool Rotterdam.
Aan het eind van de middag komen de jongeren ruimschoots aanbod met optredens van New Cool Collective, Dennis en als slotact Kraak&Smaak.
Het geheel wordt gepresenteerd door Loes Luca

ROTTERDAMSE INBRENG
De inbreng van Rotterdamse gezelschappen/artiesten is dit jaar nog groter dan andere jaren. De Jurriaanse zaal van de Doelen is dan ook een 100% Rotterdams podium met optredens van het RO Theater, Bonheur, Dance Works, Dansateliers, het Onafhankelijk Toneel e.v.a. 

In de hal van de Doelen kan met een drankje in de hand geluisterd en/of gedanst worden tijdens live optredens van The Shanghai Jazz Band, Margriet Sjoerdsma, 80’s Flashback Theater Tour met Ria Brieffies (van de Dolly Dots), Alides Hidding (van de Time Bandits) en Forrest (‘Rock The Boat’). Zij brengen hun eigen grote hits - en die van anderen – ten gehore. Dat doen ze samen met de 5-koppige band Flair en zangeres Ruby en nog veel meer.

INFORMATIEMARKT
En voor wie het allemaal nog niet genoeg is of graag wil weten waar zijn of haar favoriet het komende seizoen gaat optreden is er natuurlijk ook nog de informatiemarkt. Een groot aantal culturele instellingen biedt de bezoeker een overzicht van hun programmering voor het seizoen 2007-2008. Veelal zijn er speciale R’Uitmarkt aanbiedingen in de vorm van bijvoorbeeld reductiekaarten.

R'Uitmarkt is het jaarlijks terugkerende evenement van het Rotterdams Uitburo, met een hele dag optredens op en rond het Schouwburgplein. Het evenement is onderdeel van September in Rotterdam, een maand lang tentoonstellingen, theaterpremières en evenementen waarmee het culturele seizoen in de stad feestelijk opent.

******************

KunstSuper

Expositie Zelfportretten en portretten in opdracht
door DAAN

In de KunstKijk, de expositieruimte van de KunstSuper, is er tot 4 augustus de expositie Zelfportretten en portretten in opdracht door DAAN te bezichtigen. Naast zijn conceptuele werk, waarbij hij gebruik maakt van alle media, toont DAAN zicht met deze media een begenadigd schilder. De expositie geeft een goed beeld van de verschillende stijlen waarin DAAN schildert.

Bekijk het filmpje van de expositie op  <http://www.dekunstsuper.nl/>www.dekunstsuper.nl

Download informatie via
<
http://www.dekunstsuper.nl/images/05_activiteiten/info_daan.pdf> deze link

Expositie ARTIC Picnic in de KunstSuper

Van 2 september tot en met 14 oktober 2007 exposeert ARTIC PICNIC in de KunstSuper.

Artic Picnic is een driedaags festival op Schouwen-Duiveland met kunst, muziek, gesprekken, veel fietsen, eventueel kamperen en picknick!

ARTIC PICNIC is een samensmelting van Giro de Picnic en Artist-in-Caravan.

Giro de Picnic betekent al twee jaar lang fietsen langs -door kunstenaars ontworpen- picknickplekken met daarbij veel muziek en theater. Artist-in-Caravan is een jaar lang een residentie geweest voor Rotterdamse en Zeeuwse kunstenaars.

Zie ook:  <http://www.picknickeiland.nl/activieiten/startpag.htm>www.picknickeiland.nl

Een nieuw driedaags najaars-festival: Vis à Vis

In navolging van het kunstevenement BoulevART (zie
<
http://www.deboulevart.nl> www.deboulevart.nl) wat de KunstSuper het afgelopen jaar in samenwerking met Com?Wonen heeft georganiseerd gaat er dit jaar een nieuw driedaags najaars-festival festival van start.

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober 2007 is er het festival Vis à Vis. Dit nieuwe festival zal een jaarlijks terugkerend evenement worden in en rondom de Grote Visserijstraat in de wijk Bospolder-Tussendijken.

Het kunstfestival Vis à Vis is een uniek Rotterdams festival waarbij 'Site Specific Art' voorop staat. Uitgangspunt bij deze kunstvorm is dat de omgeving een wezenlijk onderdeel is van de kunst.

Zie ook:  <http://www.kunstkracht.nl/> www.kunstkracht.nl

Download informatie via
<
http://www.kunstkracht.nl/Kunstfestival%20Vis-a-Vis_juni2007_kort.pdf> deze link

Vis à Vis in het nieuws zie:
<
http://www.rotterdam.slinger.nu/index.php?&nid=268&l1=105&l2=&template=8>www.rotterdam.slinger.nu

E-mail: info@kunstkracht.nl <mailto:info@@kunstkracht.nl>


Nieuwe website De KunstSuper

De KunstSuper is druk bezig met een nieuwe website. Hierop komen veel nieuwe mogelijkheden waaronder een webshop waarop alle producten uit de kunstmarkt ook online te koop worden aangeboden en de mogelijkheid om portfolio?s te plaatsen. De planning is dat in september alles klaar is.

***************************masterMYTHbation7 september / 3 november 2007
Opening: 7 september 21.30 – 00.00 uur
ROODKAPJE                                                                                                                                                                         Witte de Withstraat 13A                                                                                                                                                              3012 BK  Rotterdam                                                                                                                                                Telefoonnummer 010 24 39 800                                                                 
                                                                      
Openingstijden:  woensdag t/m zaterdag 11.00- 18.00, zondag 12.00- 17.00 en op afspraak.                              Meer informatie: 
www.roodkapje.orgroodkapje@roodkapje.org
Curator:                                Militia Shimkovitz (USA)

Met bijdragen van o.a.:  Militia Shimkovitz, Bianca Red Bone Slim Casady (Coco Rosie), Leif Ritchie, Bunny Rabbit, Black Cracker, Nomi, Quinn Walker, Amy Von Harrington, Sierra Casady (Coco Rosie), William Basinski en meer.

MASTERMYTHBATION
Roodkapje presenteert vol trots het project, MASTERMYTHBATION, in samenwerking met Voodoo-EROS. Het project bestaat uit 3 delen: een tentoonstelling, een magazine, en een tweetal concerten van Bunny Rabbit en het Nederlandse debuut van Quinn Walker tijdens de opening van het festival de Wereld van Witte de With.
Voodoo-EROS  zijn een groep kunstenaars/muziekanten uit hetzelfde woningblok in Brooklyn, New York die ondanks hun verschillende stijlen hun krachten en ideeën hebben gebundeld in Voodoo-EROS.
Voodoo- EROS is opgericht in 2004 door Bianca Casady (Coco Rosie) en Militia Shimkovitz in Brooklyn, New York en beleven avonturen binnen een wereld waar eigen waarden en normen gelden. Ze benaderen de realiteit vanuit de openheid zoals een kind deze ziet. Het onmogelijke is mogelijk. Deze naïviteit om met open ogen te dromen en beleven in een wereld waar alles kan, verliezen we vaak als volwassenen.

MASTERMYTHBATION:Geïnspireerd door de legendarische Amerikaanse mytholoog Joseph Campell’s woorden over het onderwerp  Archetypische Held. De gedachte dat door de tijd heen bijna alle  mythologieën het idee gedeeld hebben van een held die”een groot licht in de wereld aansteekt , die brandende fakkels opzet in de  donkere straten van het leven  voor mensen om te kunnen zien”. Al deze helden hebben bijna identieke reizen gedeeld. De tentoonstelling is samengesteld vanuit intuïtie en het geloof in het collectieve onderbewustzijn (of te wel “een reservoir van ervaringen van ons soort”). Deze New York gebaseerde Akashic-werken zullen samen een heilige omgeving vormen waarin bewustzijn samen komt met bewustzijn.

Tentoonstelling: De tentoonstelling MASTERMYTHBATION heeft zijn primeur in Europa. In de tentoonstelling zijn werken te zien van Bianca “Red Bone Slim” Casady, die samen met Militia shimkovitz het label  Voodoo-EROS beheert. In deze tentoonstelling presenteert Voodoo-EROS een hemelcluster van tekeningen, kleuringen, video's, prestaties, en groepshallucinaties van de aan hun verbonden sjamanen, mysticus, tovenaars, dierlijke gidsen en uiterst kleine mama’s en pappa’s.

Magazine: In het gratis A5 magazine zal een overzicht aan werken te zien zijn van de deelnemende kunstenaars. Het magazine zal de wereld en avonturen van de voodoo_EROS “Family”visualiseren samengesteld en geïllustreerd door Militia Shimkovitz. Het gratis magazine is ten tijde van de tentoonstelling gratis te verkrijgen in de grote steden.

Concert: De opening (7 september tijdens het festival Wereld van Witte de With) zal worden ingeleid door gastcurator Militia Shimkovitz. Bunny Rabbit zal voor de locatie van Roodkapje, te midden van een organisch decor, een gratis buitenconcert geven om de tentoonstelling officieel te openen. Quinn Walker zal op zaterdag 8 september zijn debuut hebben in Nederland met zijn verfrissende en energieke optreden.

Side dish tijdens Wereld van Witte de With festival:
Zaterdag 8 september 2007
De tentoonstelling masterMYTHbation zal worden opgeluisterd met de weergaloze cocktails van d’Buster. Legendarische drankjes met een mythische touch bij roodkapjes tijdelijke dependance in de rode dubbeldeksbus op de stoep van Marlies D. Een volledig filmprogramma met dito mythisch karakter zal gratis worden vertoond in deze dependance.
Zondag 9 september 2007
POLYSTHER presenteert Super Sunday Lazy Lunch in de dependance van Roodkapje. Speciaal voor De Wereld Van De Witte De With heeft POLYSTHER de Grote Helden Lunch samengesteld: een 100 % vegetarische 3 gangen lunch met een trilogie van soepen en moeders mooiste taarten.  Verwacht met koffie binnen te komen en niet voor het bier weg te gaan. Een losse gang of gerecht kan natuurlijk ook.

************************************
Heerlijk Rotterdam: culinair festival van topniveauGenieten op de Parklaan van 31 augustus tot en met 2 september

De overeenkomst tussen Parkheuvel, Hermitage, Rosso en De Engel? Dat kan eigenlijk iedereen wel bedenken: dat het stuk voor stuk Rotterdamse toprestaurants zijn. Dat is dus geen nieuws. Wat wél als keiharde primeur kan worden beschouwd: Binnenkort leveren de zaken opmerkelijk genoeg allen een méér dan smakelijke bijdrage aan Heerlijk Rotterdam. Dat doen ze samen met onder meer Ono, Mimosa, Chalet Suisse, Kasteel Spangen en In den Rustwat. Allemaal restaurants die de overtreffende trap gaan bereiken. De locatie van al dat heerlijks: de Parklaan. De data: vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. Alle horecazaken hebben een stijlvolle witte pagodetent met daarin een mobiel restaurant.

De smaakpapillen geprikkeld? Benieuwd naar de exacte ingrediënten? Nog even geduld. We komen er spoedig op terug.

********************************

Jan Schaper Drieluik in Jenevermuseum
Met een uniek filmproject neemt het Jenevermuseum dit jaar deel aan de Open Monumentendag op zaterdag 8 september. In de Northwoodzaal die voor deze gelegenheid als bioscoop is ingericht worden dan de drie grote documentaires van Jan Schaper vertoond: 'Vlaardingen Koerst op Morgen' (1955), 'Rotterdam, Stad
Zonder Hart' (1966) en 'Schiedam Kiest voor het Water' (1967). Het thema van de Open Monumentendag 2007 is > '> moderne monumenten> '>   En het Jan Schaper benadrukte reeds in de jaren vijftig het lang van het (h)erkennen van de monumentaliteit van het gewone.

De drie films die het Jenevermuseum toont hebben
alledrie betrekking op de relatie tussen stad, rivier en haven, en vormen met elkaar een drieluik over stedelijke ontwikkeling in het Rijnmond-gebied. Het uitgangspunt van de films is het gegeven dat de historische stad wordt onderworpen aan de krachten van de nieuwe tijd, van wederopbouw en stadsuitbreiding. Schaper toont zowel de historische als de eigentijdse kwaliteiten van de stad. Hij legt
accenten op aspecten van continuïteit en verandering, hetgeen beide noodzakelijk is voor stedelijke groei. In zijn films trad Schaper op directe wijze in discussie met bestuurders, wat met name duidelijk werd in Schiedam. Hier speelde Schaper een actieve rol in de herwaardering van de historische stad, in het bijzonder de
Brandersbuurt. 

Het werk van Schaper onderscheidt zich door een scherp observatie-vermogen, sociaal engagement en een sterke gedrevenheid om het dagelijkse leven in beeld te brengen. Die betrokkenheid en vooral professionaliteit makt dat de films tot op de dag van vandaag niet alleen als historisch document maar zeker ook als filmisch
kunstwerk van betekenis zijn. Dat het museum kiest voor bioscoopprojectie, dus op filmscherm heeft hiermee alles te maken. Schaper heeft deze vertoningsvorm bij het maken van deze drie films voor ogen gehad. Hieraan wordt niet getornd.

Niet eerder werden de drie films in één programma opgenomen waarmee de samenhang tussen deze drie grote documentaires en de maatschappijvisie van Jan Schaper eens duidelijk centraal gesteld. De maatschappelijke betrokkenheid waarmee deze het
dagelijks leven in relatie tot de groei van de drie Maassteden registreerde maakt de vertoning van dit drieluik tot een monument op zichzelf. 

Bijzonder is dat in het proeflokaal tevens de bewaard gebleven -en tot zover mogelijk gerestaureerde - film > '> De laatste man> '>  wordt gedraaid. > '> De laatste man> '>  werd als documentaire door Jan Schaper en de kortgeleden overleden Robert Collette opgenomen voor de NCRV en gezien als één van de mooisteen intrigerendste voetbalfilms ooit gemaakt over de legendarische keeper Jan van
Beveren. Een beschadigde kopie bleek in het bezit te zijn van de inmiddels in Amerika woonachtige ex-keeper. De oud hoofdredacteur van Voetbal International Joop Niezen nam de beschadigde kopie onder z> '> n hoede en liet de film restaureren. > '> De laatste man> '>  is gemaakt voor de televisie en zal in het proeflokaal ook op een tv-scherm worden gedraaid. > De projectie van de drie documentaires > '> Vlaardingen koerst op morgen> '> , > '> Rotterdam,, stad zonder hart> '> en > '> Schiedam kiest voor het water> '> vindt plaats op vaste tijdstippen. 

*********************************

SEPTEMBER IN ROTTERDAM

   
September in Rotterdam presenteert het culturele aanbod in de stad en opent feestelijk het nieuwe culturele seizoen. Een maand lang zijn er bijzondere (inter)nationale tentoonstellingen, concerten, evenementen, dans- en theatervoorstellingen.       

Gergiev Festival, vrijdag 7 t/m zaterdag 15 september
        
 <http://www.gergievfestival.nl> Gergiev FestivalNaast de symfonische orkesten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van meesterdirigent Valery Gergiev, is kamermuziek een belangrijk onderdeel van het Gergiev festival. Het kamermuziekprogramma opent dit jaar op zaterdag 8 september met pianist Ralph van
Raat, die eerder in 2005 en 2006 met veel succes concerten gaf op het festival. Hij speelt stukken van Liszt, Britten en Janáček. Daarnaast zijn er nog kamermuziekconcerten van onder meer het Doelenkwartet en violist Leonidas Kavakos.
<
http://www.gergievfestival.nl> www.gergievfestival.nl

De (Internationale) Keuze van de Rotterdamse SchouwburgHet festival vrijdag 7 t/m 22 september        
<
http://www.deinternationalekeuze.nl>  De (Internationale) Keuze van de Rotterdamse Schouwburg presenteert internationale theatervoorstellingen die nergens anders in Nederland te
zien zijn. Zoals Tentativi di Volo (Proefvluchten) van het jonge Italiaanse theatercollectief Orthographe. Deze theatrale installatie is een bijzondere belevenis. Per keer worden er maar twintig toeschouwers toegelaten in het poëtische wonderkabinet. De bezoeker voelt de sensatie van een dromend lichaam, dat steeds
opnieuw lijkt te vallen.  <
http://www.deinternationalekeuze.nl>www.deinternationalekeuze.nl

De Wereld van Witte de With, vrijdag 7 t/m zondag 9 september          <http://www.festivalwww.nl> De Wereld van Witte de WithHet kunstenfestival in de Witte de Withstraat en het Museumpark presenteert drie dagen lang film, theater, dans, literatuur, muziek, debat, mode, design en actuele beeldende kunst. Aan het
festival werken onder andere mee Museum Boijmans Van Beuningen, Witte de With centrum voor hedendaagse kunst, TENT., Showroom MAMA, het RO theater, Bonheur Theaterbedrijf Rotterdam, Roodkapje en NieuweOntwerpers.nl. Dit jaar heeft het
festival als thema 'Helden'.  Zijn er nog wel echte helden? Wie is een held? Wat maakt iemand tot held? Deze en andere vragen rondom dit onderwerp vormen de rode draad in de exposities,
theaterproducties en installaties van het festival.  <
http://www.festivalwww.nl>www.festivalwww.nl

Festival Jazz International Rotterdam, vrijdag 21 t/m zondag 23 september          <http://www.septemberinrotterdam.nl/persbericht/augustus/festivaljazzinternational.jpg>
Als voorproefje op Festival Jazz International Rotterdam is er op dinsdag 18 september een warming-up in Jazzcafé Dizzy. Gastprogrammeur voor dit jaar Stefan Lievestro treedt op met zijn kwartet Mona Lisa Overdrive. Naast Lievestro zelf op
bas, bestaat de formatie uit Jesse van Ruller op gitaar, Arno Krijger aan het hammondorgel en Hans van Oosterhout achter de drums. Aanvang 23.00 uur, toegang
gratis.   <
http://www.jazzinternational.nl> www.jazzinternational.nl       

Club Cruise zaterdag 1 september en R'Uitmarkt zondag 2 september
         
 <http://www.clubcruise.nl> Club CruiseSeptember in Rotterdam gaat van start op zaterdag 1 september met Club Cruise: met één entreebewijs, een nachtlang 14 verschillende clubs in Rotterdam ontdekken. Waterfront, Rotown, Club Vibes, Bootleg
DJ Café, Off_Corso, Hollywood Music Hall, Baja Beach Club, WORM, Plan C, Gay Palace, Outland, Catwalk, Club Vie en Club Revolution. Soul zanger Colonel Red is een van de artiesten die tijdens ClubCruise in verschillende clubs optreedt.
De dag erna op zondag 2 september is de R'Uitmarkt op het Schouwburgplein en in de Doelen. Met optredens van o.a. Scapino Ballet, New Cool Collective, Carel Kraayenhof
en dj's Kraak & Smaak. Op het plein is een culturele informatiemarkt waar ook alle Rotterdamse musea vertegenwoordigt zijn. Onder de titel 100 % Rotterdams zijn er de hele dag optredens van Rotterdamse gezelschappen en artiesten in de Doelen.
<
http://www.clubcruise.nl/> www.clubcruise.nl  <http://www.ruitmarkt.nl>www.ruitmarkt.nl


 <http://www.septemberinrotterdam.nl> September in Rotterdam      

********************************************

Record aantal bezoekers voor De Lama?s

Aan de vooravond van hun derde theaterseizoen geven De Lama?s 12 voorstellingen in het Fortis Circustheater in Scheveningen en Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.
Met bijna 18.000 bezoekers een absoluut record voor de grootste comedykraker van dit moment.

De Lama’s zijn naast hun succesvolle TV show al twee seizoenen lang een hit in het theater. Met De Lama’s on Tour stond het gezelschap afgelopen seizoen voor uitsluitend uitverkochte zalen. In januari verkochten De Lama’s zelfs binnen 50 minuten Koninklijk Theater Carré uit. Na twee seizoenen is er besloten om er nog een
aan vast te plakken. Op 2 oktober start het, inmiddels bijna uitverkochte, derde theaterseizoen. Om toch iedereen de kans te geven een kaartje te bemachtigen, geven
De Lama’s in augustus 12 voorstellingen in het Circustheater en Openluchttheater Bloemendaal. Alleen voor de late night shows op 27 en 28 augustus in het Circustheater zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Tussen deze voorstellingen door zijn De Lama’s nog te zien op het Lowlands Festival.

Improviseren
De Lama’s on Tour bestaat uit Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en presentator Patrick Lodiers, aangevuld met Jeroen van Koningsbrugge en Horace Cohen.
In de voorstelling probeert presentator en aangever Patrick Lodiers zijn Lama’s hoog in de boom te krijgen met de vertrouwde ingrediënten: van ‘roetschbaan’, ‘ik-wil-graag-zien’, de ‘datingshow’, de ‘voorwerpenronde, ‘eerste zin laatste zin’ tot de ‘draaideur’, het ‘moordspel’ en de ‘doventolk’. Met hun spelregels en
suggesties uit het publiek doen De Lama’s datgene wat zij als geen ander kunnen: een hilarisch potje improviseren.

De Lama?s
De Lama?s hebben inmiddels de prestigieuze Nederlandse televisieprijs, de Gouden Televizierring (2006) op zak, een nominatie voor een Gouden Roos van Montreux (2006) en 2 platina DVD?s op hun naam staan. Op televisie kijken per uitzending bijna 800
duizend mensen naar de show en zij waarderen het programma onverminderd hoog.

De Lama?s at Sea
Fortis Circustheater
Maandag 13 augustus 2007
19.30 uur &amp; 22.30 uur

Dinsdag 14 augustus 2007
19.30 uur &amp; 22.30 uur

Maandag 27 augustus 2007
19.30 uur &amp; 22.30 uur

Dinsdag 28 augustus 2007
19.30 uur &amp; 22.30 uur

Openluchttheater Caprera Bloemendaal
Donderdag 23 augustus 2007
19.30 uur &amp; 22:00 uur

Vrijdag 24 augustus 2007
19.30 uur &amp; 22.00 uur

De Lama?s on Tour is een productie van Night of Comedy Productions i.s.m. Agents
After All Theater.

Night of Comedy Productions
Night of Comedy Productions is producent van comedy voor theater, televisie, radio en internet. Night of Comedy programmeert o.a. Lowlands, Laughing Matters en staat met producties, zoals De Lama?s on Tour, in alle grote theaters van Nederland.

Agents After All Theater
Agents After All Theater is een impresariaat voor zowel Nederlandse en buitenlandse artiesten zoals BLØF, Racoon, De Lama’s, Mariza en groeibriljanten als Sara Tavares, Hind en de verhalen vertellende troubadour Daniël Lohues. Wij werken met hart en
ziel aan het selecteren van de beste nationale en internationale acts. En uiteraard ook aan het zorgen voor kwalitatief hoogstaande en goed bezochte tournees.

*******************************

Heerlijk Rotterdam: Culinair Festival van topniveauTopkoks koken de sterren van de hemel op de Parklaan

Deze zomer is Rotterdam met trots een evenement rijker: “Heerlijk Rotterdam”. Heerlijk Rotterdam is een culinair evenement dat staat voor:  Genieten op hoog niveau. Van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september koken Rotterdamse topkoks de sterren van de hemel aan de Parklaan. De bezoekers van Heerlijk Rotterdam maken een culinaire reis langs vele wijnen en spijzen. Dit is volgens Arthur Bassant, initiatiefnemer van Heerlijk Rotterdam, een ware aanvulling op de culturele evenementenkalander van Rotterdam. Naast evenementen als De Parade, het Zomercarnaval, en de Dag van de Romantische muziek, is  Heerlijk Rotterdam een mooie aanwinst voor de evenementenstad.
 

Genieten van het Leven…
Heerlijk Rotterdam is een evenement waar “genieten” voorop staat. De topkoks van de tien deelnemende restaurants: Parkheuvel, Rosso, Hermitage, De Pijp, In Den Rustwat, Boudoir, Mimosa, Chalet Suisse, Ono en De Engel, zullen de smaakpapillen van de bezoekers gedurende drie dagen doen prikkelen. “Heerlijk Rotterdam is een evenement voor de echte levensgenieter, die wil ruiken, proeven en genieten in een ontspannen en gezellige omgeving. De topkoks van Rotterdam bereiden kleine hapjes tegen lage prijzen. De bezoeker kan op deze manier van alles wat proeven in combinatie met een goed glas wijn.”, vertelt Bassant. Hij benadrukt wel dat het evenement zich op een brede doelgroep richt. Iedereen die van het leven geniet, en een lekker hapje met een goed glas wijn kan waarderen zal zich hier thuis voelen. De prijzen van de gerechten zijn gemiddeld drie à vier Euro. “Heerlijk Rotterdam onderscheidt zich van andere Culinaire Evenementen doordat het een “Triple-A” evenement is.”, vertelt Bassant. Alleen restaurants van de hoogste kwaliteit nemen deel aan dit evenement.

Historie
Tien jaar geleden viel het  Arthur Bassant op dat Rotterdam geen Culinair Evenement heeft zoals Haarlem en Maastricht dat hebben. Tijdens zijn studie aan de Haarlem Business School bezocht hij voor het eerst “Haarlem Culinair”, een Culinair Evenement dat twee keer per jaar plaats vindt. Arthur vond dit een goed initiatief, dat aansluit op de wensen van de echte levengenieters onder ons.  Vijf jaar geleden keerde hij terug naar Rotterdam en was vervolgens vier en een half jaar werkzaam als Managing director van een internationaal opererend Business Development Company. Onlangs heeft hij een nieuwe B.V. opgericht met als doel Leuke dingen doen! Het eerste project onder deze B.V. is Heerlijk Rotterdam.


Champagne, Illy en Cocktails
Er is een grote champagnebar, waar de bezoekers het exclusieve champagnemerk Philipponat, dat in 2006 tot beste champagnemerk van Nederland is verkozen, kunnen proeven. Er is een Illy Koffie bar en de Fabulous Shaker boys bereiden hun beroemde onweerstaanbare cocktails in een cocktailbar. Met zachte  Jazzmuziek op de achtergrond wordt het een ontspannen dag uit in Rotterdamse, culinaire sferen.


Visie
Over het aantal bezoekers dat Arthur in het eerste jaar verwacht wil hij niets zeggen. “Ik heb een Rotterdamse mentaliteit” zegt hij. “We zullen het zien. Ik ga daar geen voorspellingen over doen”. Hij is wel blij dat verschillende Rotterdamse ondernemers het belang van dit evenement inzien en door middel van sponsoring het initiatief steunen. “Een culinair evenement is een belangrijke aanvulling op onze stad. Met de beste restaurants van Rotterdam, Haarlem Culinair en de heer en mevrouw Helder (voormalig eigenaren van het sterren restaurant Parkheuvel) in de Raad van Advies en natuurlijk de inzet van Arthur Bassant kan het niet anders dan een groot succes worden.

Heerlijk Rotterdam vindt plaats aan de Parklaan in Rotterdam. Het evenement is van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. Van 13.00 uur tot 23.00 uur kunnen de bezoekers genieten van allerlei culinaire versnaperingen. De vrijdag staat vanaf 17.00 uur in het teken van “Friday Business Day”. Heerlijk Rotterdam is volgens Bassant ideaal om tijdens de borrel met zakenrelaties een vorkje te prikken, of nieuwe contacten op te doen.  Maar naast zakelijk netwerken is Heerlijk Rotterdam natuurlijk ook een perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie lekker te genieten”.          
Overige informatie

Locatie:      Parklaan, Rotterdam
Datum:     vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september
Entree prijs:    € 7,00  
Website:    
www.heerlijkrotterdam.nl


Deelnemende restaurants: Chefkoks:
Boudoir            Andy Hemelaar
De Engel               Lars van Litz
Hermitage              Jan Klein
Bierhandel de Pijp    Rene Korteland
Ono                    Koen Li
Rosso                  Roland Maas
Mimosa                 Mark Heuvelman
Parkheuvel             Erik van Loo
Chalet Suisse          Patrick van Eck
In den Rustwat         Marcel van Zomeren

*************************************************

Scapino Ballet Rotterdam danst in Frans Hals Museum
Scapino Ballet Rotterdam is op zondag 9 september 2007 in het Frans Hals Museum te zien met de speciaal voor het festival 'De Stad als Podium' ontwikkelde voorstelling 'wandelba(a)r' van vaste choreograaf Georg Reischl. Celliste Nina Hitz begeleidt
deze bijzondere productie.

Scapino Ballet Rotterdam is uitgenodigd om op te treden op 'De Stad Als Podium', de opening van het culturele seizoen in Haarlem. Bezoekers worden een weekend lang ondergedompeld in een veelzijdig programma waarin o.a. diverse theateracts, muzikale
optredens, tentoonstellingen en cabaret te zien zijn in de verschillende instellingen.??

Georg Reischl, voortgekomen uit de jonge-choreografenschool van Scapino en verder ontwikkeld als danser/choreograaf bij het Frankfurt Ballett van William Forsythe, verpakt een grote rijkdom aan bewegingen in een intense sfeer. Zijn dansstukken
voeren de toeschouwer mee in een fascinerende esthetiek van wervelende patronen en verstilling. Dit maakt
zijn stukken tot een bijzondere belevenis.

Reischl's choreografie ' Die Suche nach dem Kleid' uit de voorstelling HEARTLAND is door de selectiecommissie van de Nederlandse Dansdagen verkozen tot één van de favoriete dansvoorstellingen van theaterseizoen 2006-2007.
De Stad als Podium - Zomerfestival Haarlem
Festivalperiode: zaterdag 8 en zondag 9 september 2007
www.destadalspodium.nl 
Aanvang voorstelling 'wandelba(ar)r in het Frans Hals Museum: 14:00 uur en 15:30 uur


***********************************

Primeur in Rotterdam: eerste Kundalini yoga en Karam Kriya centrum opent

Op zaterdag 18 augustus wordt het nieuwe Kundalini Yoga en Karam Kriya centrum: Cherdi Kala - The Art of Upliftment, geopend. Dit is het eerste centrum dat Kundalini Yoga en Karam Kriya aanbiedt in Rotterdam.

Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga die snel in populariteit groeit. In 1968 door Yogi Bhajan in het westen geïntroduceerd en wordt nu door honderdduizenden dagelijks beoefend in bijna elk land van de wereld.
Karam Kriya wordt ook wel 'toegepaste numerologie' genoemd. Het is een praattherapie gebaseerd op numerologie. Deze therapievorm is ook geïnspireerd op de leer van Yogi Bhajan, en ontwikkeld door Shiv Charan Singh uit Londen.

De docenten
Hari Krishan Singh en Bachitar Kaur van respectievelijk Nederlandse en Duitse afkomst zijn de initiatiefnemers van dit nieuwe yogacentrum in Rotterdam. Beiden zijn yogaleraar en Karam Kriya consultant en geven bijna dagelijks les vanaf 18 augustus.

Openingstijden en informatie
Opening zaterdag 18 augustus 12.00-17.00. Van 13:00-14.30 wordt er een gratis introductieles aangeboden. Iedereen die geïnteresseerd is yoga is van harte uitgenodigd om aan deze les deel te nemen. Cherdi Kala - The Art of Upliftment, Jan Sonjéstraat 21B, 3021TT, Rotterdam - Middelland (zijstraat van de 1e Middellandstraat), 010 8441129,
www.cherdikala.eu.

************************************

Hollywood Music Hall Presents
DJ Patrick’s Birthday Bash!

(Pssst…: Hij weet nog van niets!)

Op zaterdag 25 augustus organiseert Hollywood Music Hall een wel heel bijzonder feestje: DJ Patrick’ s Birthday Bash! Patrick van der Hart, general manager / DJ van de HMH, heeft in de afgelopen tien jaar nog nooit zijn verjaardag gevierd… Nu mag hij wel eens in de schijnwerpers van Hollywood gezet worden!  Patrick weet zelf nog van niets… dus het Surprise effect zal groot zijn wanneer hij zijn eigen hoofd op alle billboards verspreid door de gehele stad gaat zien! Vanaf 13 augustus start Hollywood ter aankondiging een verrassende postercampagne. Surprise, surprise…!


Meegegroeid
Op  zijn vijftiende begon Patrick als Dj achter de draaitafels van Discotheek Alcazar in Puttershoek. Precies tien jaar later voegde hij zich bij het team van eigenaar Fred Diaz, die de Hollywood Music Hall toentertijd opstartte. Patrick heeft de HMH zien uitgroeien tot één van de grootste discotheken van Nederland en is zelf meegegroeid met de HMH. Van Dj is hij doorgegroeid tot General Manager, en is dagelijks, vierentwintig uur per dag, bezig met de organisatie van deze drukbezochte club. Maar zijn liefde voor het draaien van platen is nooit verdwenen; elk weekend staat Patrick nog zelf achter de draaitafels.
 

Bijzondere man
“Patrick is over-gemotiveerd”, aldus Fred Diaz, eigenaar HMH. “Hij is net zo streng voor zichzelf als voor anderen. Met zijn team zet hij keer op keer weer een spetterend feest neer. Patrick is een creatieve en bijzonder gemotiveerde man” , vertelt Diaz. Dat Patrick gemotiveerd is blijkt wel: hij gaat nooit langer dan vier dagen op vakantie! Zoals Patrick zelf altijd verrassende concepten bedenkt voor de meest geweldige Party’s, zo wil Hollywood hem nu eens verrassen met deze Birthday Bash.

Alle bevriende Dj’ s
Speciaal voor Patrick’ s verjaardag zullen alle bevriende Dj’ s van Hollywood aanwezig zijn. Grote namen als Sidney Samson, Chuckie, Valerio, Chris Rox, Hardwell, Jeremaine S, Dyna, Baggi Begovic, Looney Tunez, Ruthless, en vele anderen nemen achter de draaitafels plaats. Daarnaast zullen verschillende surprise acts het feest compleet maken met niet te vergeten: de grootste taart van Nederland!

Iedereen is welkom
Iedereen is welkom op DJ Patrick’ s Birthday Bash! Want om in Patrick’ s termen te spreken:  “Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!”. Het feest begint om 22.00 uur en zal doorgaan tot in de kleine uurtjes…

Lokatie:
Hollywood Music Hall
Delftse straat 15
Rotterdam
www.hmh.nl

Datum:      25 augustus
Entree:       9 euro
Aanvang:    22.00 – 05.00 uur

***********************************

Wordt de R-factor ook jouw moment of fame?

Beurpslein Rotterdam is op zoek naar de mooiste Rotterdammer met de R-factor.  De verkiezing van de Rotterdammer met de R-factor is de afspiegeling van de Rotterdamse mentaliteit; niet lullen maar poetsen, recht door zee, trots op de stad en trots op jezelf                                   
Je bent trots op de grote diversiteit aan nationaliteiten, culturen en
activiteiten die de stad te bieden heeft.
Je houdt van de stad en van haar inwoners, je hart gaat sneller kloppen van Rotterdam!

 De verkiezing van de Rotterdammer met de R-factor is een wedstrijd
waarbij iedereen die van zichzelf denkt al deze waardes op
en top te vertegenwoordigen wordt uitgekozen. Het gaat dus niet alleen over schoonheid maar over je totale persoonlijkheid
en over datgene waarvoor je staat! Iedereen kan zich dan ook
inschrijven; jong, oud, groot, klein of waar je ook maar vandaan komt!


Wat biedt Beursplein aan!

De winnaar wordt de ambassadeur van winkelgebied Beursplein Rotterdam 2008.

Als winnaar wordt je betrokken bij de evenementen van Beursplein
Rotterdam, je wordt meegenomen in de communicatie.
Tijdens evenementen presenteer jij bv een show, of ben je een lid van de jury voor de fotowedstrijd. Een uitdagende prijs dus.

Ook krijgt de finalist een media- en presentatie cursus aangeboden.
Tijdens deze cursus leer je, bv hoe om te gaan met de camera.
Je maakt kennis met het beroep als model en je wordt klaargestoomd om perfect te functioneren in de rol van ambassadeur.

Schrijf je nu snel in via www.beursplein-rotterdam.nl
<http://www.beursplein-rotterdam.nl/> . Inschrijven kan tot 21 september 2007.


Bijzonder Beursplein! 

***********************************

CINEBOARDS 2007 presenteert openingsweekend: CINEBOARDS GUERILLA

De alweer zesde editie van Cineboards staat dit jaar, net als 
Rotterdam, in het teken van de architectuur. Daarnaast is er aandacht  voor de animatiefilm.
Van 17 augustus tot 8 september wordt er iedere avond na zonsondergang op het Rotterdamse Schouwburgplein een ander werk van een vooraanstaande filmmaker of videokunstenaar getoond. Cineboards zal op vrijdag 17 augustus openen met de film ‘Building’ van de Belgische  filmmaakster Anouk de Clercq. Dan begint ook het speciale  openingsweekend: Cineboards Guerilla.
Thomas Bakker, Jan van Nuenen, Sandro Setola, Urbi et Orbi en René  Oey/Floor van Keulen realiseren speciaal voor Cineboards een werk voor een specifieke plek in de stad. Hun installaties zijn alleen op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus te zien op vijf locaties in het centrum van Rotterdam.

CINEBOARDS GUERILLA
In Cineboards Guerilla is de stad en haar architectuur niet alleen de 
drager van het beeld, maar zorgt ook voor een spannende context waar  het werk op kan reageren. Rotterdam wordt hiermee onderdeel van het werk; als een doek waarop met licht geschilderd kan worden.
Met o.a. het duo René Oey en Floor van Keulen, die met hun 
‘live-animatie’ letterlijk de gevel van het Stadhuis op de Coolsingel 
in een ander nachtlicht zullen zettten. Jan van Nuenen laat in ‘Battle 
of the Plants’ een gevel op de Oude Binnenweg volledig overwoekeren door klimplanten, Sandro Setola plaatst een bord op het bouwterrein voor het Centraal Station en projecteert daarop ‘Form Follows Life’ een animatie waarin schetsen van de grote iconen van de moderne  architectuur in elkaar overvloeien.

CINEBOARDS SCHOUWBURGPLEIN
Het Schouwburgplein wordt van 17 augustus tot en met 8 september iedere avond (van zonsondergang tot 01.00 uur) door Cineboards getransformeerd tot een podium voor film- en videokunst. Verrassende en toegankelijke animatiefilms worden hier gepresenteerd voor zowel de toevallige  voorbijganger als het geïnteresseerde publiek; een verleiding om even stil te staan. Omdat de films nooit langer duren dan een kwartier en doorlopend te zien zijn, is de voorbijganger altijd op tijd. I

n het programma van 2007 geeft Cineboards ruimte aan kunstenaars en  film- en videomakers die het geanimeerde, geënsceneerde beeld gebruiken om een persoonlijk en zinnenprikkelend statement te maken over de architectuur en de stedelijke structuren die ons dag in dag uit  omringen. De geselecteerde animatiefilms verbeelden een fantastische architectuur die refereren aan surrealistische utopieën en vaak futuristische hersenspinsels. Met werk van o.a. Barbara Visser (NL), Studio Smack (NL), Floris Kaayk (NL), Anouk de Clercq (B), Lars  Arrhenius (SWE) en Semiconductor (UK).

CINEBOARDS: van 17 augustus t/m 8 september, dagelijks van 
zonsondergang tot 01.00 uur, met het werk van 14 
filmmakers/videokunstenaars op de zijkant van het Pathé Theater, 
Schouwburgplein, Rotterdam.
CINEBOARDS GUERILLA: vrijdag 17 / zaterdag 18 augustus van 22.00 tot 00.30 uur op 5 locaties in de directe omgeving van het Schouwburgplein.
Voor het volledige programma en locaties zie
www.cineboards.nl

CINEBOARDS is een initiatief van de Rotterdamse Stichting Picos de  Europa en werd mede mogelijk gemaakt door: Rotterdam 2007 City of Architecture, Rotterdamse Zomerfestivals, Centrum Beeldende Kunst, Dienst Kunst & Cultuur Rotterdam, Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht, Prins Bernhard Cultuurfonds.

**********************************

Red Bull CityTrip Cape Town

Eén avond in de wereld van het exotische Afrika

Duizenden bezoekers van de komende Red Bull CityTrip wanen zich op donderdag 30 Augustus één avond aan de andere kant van de wereld: in Afrika. De RedBull CityTrip, in één jaar uitgegroeid tot Rotterdams grootste en meest originele studentenfeest, gaat deze maand naar Cape Town. In de Hollywood Music Hall wandelen bezoekers de aankomende editie door het exotische
Afrika. De waanzinnige line up bestaande uit Lucien Foort, Sidney Samson, Patrick, en MC Gee zorgen voor allerlekkerste sounds.

 
**********************************

Jeck achtergrond Briefpapier

Club Monaco living the luxury?

Rotterdam - 19 augustus staat Strand aan de Maas in het teken van Club Monaco, de officiële after-party van de Bavaria City Racing.  Het
internationale race evenement, wordt afgesloten met een avond vol glitter and glamour, spannende gasten en internationale artiesten. Alles is aanwezig om een avond lang in de watten gelegd te worden: Cocktailbar, Champagnebar, Oysterbar, Barbecue en Tapas take-away...

********************************

Hollywood Music Hall: meest energieke truck en grootste aanhang
Rotterdamse discotheek het populairst tijdens
 FFWD Dance Parade


Hollywood Music Hall beschikte afgelopen zaterdag 11 augustus over de meest energieke truck en de grootste aanhang tijdens de FFWD Dance Parade. Zowel de vakkundige jury, als het uitzinnige publiek waren het unaniem met elkaar eens: de drukst bezochte discotheek van de Maasstad had de meest energieke truck! De prachtige wagen en de uitgedoste  passagiers vielen bij een overweldigende meerderheid het best in de smaak. Hollywood Music Hall scoorde veruit het hoogst in een deelnemersveld van veertig trucks.

Voor Hollywood Music Hall kon het niet op, ook dit jaar was het publiek niet te houden om de wagen heen.  Zoveel energie en enthousiasme, het was werkelijk overweldigend, aldus Patrick van der Hart, dj en General Manager van Hollywood Music Hall.  Op het Eendrachtplein,, halverwege de nieuwe route, gingen 25.000 tot 30.000 party people uit hun dak achter de truck. Verder hadden talloze vaste bezoekers zich  verzameld om het gevolg toe te juichen.

 
Award Party
Om de onderscheiding te vieren en de trouwe Hollywood Music Hall fans te bedanken, geeft de discotheek aanstaande zaterdag 18 augustus een groot feest. De felbegeerde award wordt in het bijzijn van het publiek door de organisatie van de FFWD Dance Parade uitgereikt. Het belooft een niet te missen moment te worden en natuurlijk het feest van het jaar. Voor meer info zie
www.hmh.nl.


**************************************

OFF_CORSO OPENT HAAR NIEUWE SEIZOEN MET ‘OFF_PORNO’.Op 1 september 2007, tijdens de Rotterdamse Club Cruise, lanceert Off_Corso haar gloednieuwe special ‘Off_Porno’. Deze avond vormt tegelijkertijd de opening van een nieuw Off_Corso seizoen waarin weer veel verrassing, diversiteit en beleving te vinden is.
“Off_Porno speelt op een humoristische manier in op de ‘sex sells’ mentaliteit in de dance industrie. Daarnaast speelt deze term al langer bij onze trouwe bezoekers, die zoals echte Rotterdammers betaamt, alles verbasteren wat los en vast zit”, aldus Martin de Korte, artistiek leider van Off_Corso.
Off_Porno is een nachtervaring, waarbij de muziek en de theatrale verrassing de belangrijkste elementen zijn.

DRIE AREA’S
Voor Off_Porno wordt de club in drie area’s verdeeld die ieder een geheel eigen sound en sfeer uitstralen. In de mainarea kun je genieten van een heerlijke diepe clubsound van Don Diablo, Jip Deluxe en Melly Mel. De markante M.C. Gigi, bijzondere visuals, verschillende acts en een hele speciale darkroom zorgen voor een ervaring waar velen over zullen napraten. De foyer wordt gevuld door de eclectische platenkeuze van The Flexican, The Freshest Kids en Barkode. Een derde zaal wordt gecreëerd in het nieuwe Eat&Chill die zich aan de Kruiskade bevindt. Het voormalige Japanse restaurant blijkt bij uitstek een zaal voor intieme sferen. Deze area wordt dan ook gehost door Drunken Lion Soundsystem die de avond voorziet van een combinatie van reggae en grime sound met Rotterdamse pit. 

NACHT ENTERTAINMENT
De entertainment van de avond is in handen van de markante familie van Lijenaar. In de jaren tachtig waren zij de grootste pornodistributeur van Rotterdam en brachten films uit met namen als ‘Samantha en de zeven dwergen’ en ‘Meesteressen van de Maaskade’. Met de komst van het internet stortte het imperium in elkaar. Vader Luc Lijenaar zei daar destijds over, "Ik mot die computerzooi niet, daar gaat de wereld van naar de klote". Na een voortslepende familieruzie zijn ze tijdens Off_Porno voor het eerst weer bij elkaar en zullen ze volgens Moeder Jeanette de "orgie-neelste" acts uit de kast halen om de temperatuur op de dansvloer te doen stijgen.

HEEL SEPTEMBER ADEMT PORNO
Off_Corso zal de hele maand september in het teken van Porno staan. De maandelijkse EXPO die tijdens Off_Porno wordt geopend is een immens muurschilderij door Zef Markaj die een moderne pornografische voorstelling geeft in de stijl van de oude meesters. Ook het e-magazine wijdt haar editie aan dit onderwerp. Met onderwerpen als Pornosterren van toen en nu en ‘undercover’ reportages vanuit de meest vunzige nachtclubs van Rotterdam, laten wij de vele gezichten van porno zien. Tot slot wordt de Nachtwinkel en Webshop gelanceerd. De unieke artikelen van kunstenaars en ontwerpers die bij Off_Corso hebben geëxposeerd of gaan exposeren worden hier verkocht. Hiermee draagt Off_Corso enerzijds bij aan het creëren van een draagvlak voor deze jonge ontwerpers en anderzijds biedt zij de bezoeker de kans om in het bezit te komen van speciale items.

Voor pers en relaties is de gelegenheid om de Off_Porno borrel bij te wonen. Deze start om 22.00 uur met een inleiding van het nieuwe seizoen door directeur Jouke Goslinga en uiteraard is er gelegenheid om te proosten op een nieuw, creatief en vruchtbaar club seizoen!

LINE UP:
Main hall: Don Diablo | Jip Deluxe | Melly Mel | MC Gigi | VJ Yonca
Foyer: The Flexican | The Freshest Kids | Barkode
Nieuw! Basement (Eat & Chill): Drunken Lion Soundsystem
Nachttheater: Familie van Lijenaar (regie: Daniel van der Broeke)
Doorbitches: SAS&JUDI


INFORMATIE:
Tijd: 23.00 – 05.00 hrs
Prijs: vvk 12,50 -  deur 15,-
Vvk: Lijfstijl, Shopper Rotterdam
Leeftijd: 21+

Off Corso | Kruiskade 22, Rotterdam   | www.off-corso.nl

***********************************

 
Array
(
    [106725] => Array
        (
            [naam] => Co
            [link] => 
            [reactie] => En volgende week het weekend natuurlijk de Veerhavenconcerten.
            [afbeelding] => 0
            [spambot controle] => 
            [react_date] => 2007-08-17 10:45:44
            [react_date_changed] => 2007-08-17 10:45:44
            [react_page] => 0
            [react_user] => 19238
            [react_user_target] => 0
            [react_parent] => 98071
            [react_count_reads] => 
            [react_count_views] => 
            [react_confirmstring] => L8W8R5S38Z6JKZ
            [u_name] =>   
            [u_email] => antennerotterdam@users.antenne.exolog.nl
            [react_id] => 106725
            [editable] => 1
        )

)

Co | 17 augustus 2007

En volgende week het weekend natuurlijk de Veerhavenconcerten.


*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"