Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 13 | zaterdag 30 maart 2024 08:12 uur | 1 bezoekers

De Dag zoekt vrijwilligers!

Voor de Dag van de Romantische Muziek zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met ons deze 27e editie onvergetelijk willen maken. Wil jij de Dag een warm hart toedragen in één van de onderstaande functies, neem dan contact op met kimberlij@cultuurbrigade.nl We zijn ook bereikbaar voor meer informatie op 010-4112353.

Voor de Dag van de Romantische Muziek zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met ons de 27e editie onvergetelijk willen maken. Wil jij de Dag een warm hart toedragen in één van de onderstaande functies, neem dan contact op met kimberlij@cultuurbrigade.nl  Je kunt haar ook bereiken voor meer informatie op 010-4112353. Wij zijn op zoek naar de volgende vrijwilligers:


Artiestenbegeleiders
In deze functie ben je in charge van één of meerdere artiesten, je begeleidt hen van en naar het podium, voor vragen en of problemen komen ze bij jou, je maakt de artiesten wegwijs en zorgt dat ze zich comfortabel voelen.


Gastvrouwen en gastheren
In deze functie ben je het visitekaartje van het evenement en weet je de bezoekers een warm welkom te heten. Zo zorg je ervoor dat de bezoekers op de hoogte zijn van wat er allemaal te doen is op het evenement.  Je weet bezoekers op een correcte en vriendelijke manier aan te spreken op beschaafd gedrag en hen te attenderen op het feit dat het niet is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Daarnaast verkoop je loten voor de loterij, het programmaboekje en hoeden. Kortom: jij bekleedt een belangrijke functie tijdens deze romantische dag.


Helpende handjes
In deze functie ondersteun je de productie. Je helpt met op- en afbouwwerkzaamheden en tijdens het evenement spring je in op de momenten dat er productionele klussen geklaard moeten worden. Je vindt het dan ook geen probleem om je handen uit de mouwen te steken.


Parkeerwachters
Jij weet als geen ander hoe je het beste het verkeer kunt regelen. Je zorgt ervoor dat autobestuurders in de buurt van het Park goed weten waar ze aan toe zijn en waar ze kunnen parkeren. Je ontvangt de autobestuurders, houdt overzicht op de lege parkeerplekken en op drukke momenten zorg je voor een soepele doorstroom van het verkeer.


Parkwachters
Als parkwachter houd je toezicht bij de ingang van het evenement en verwelkom je de bezoekers, je zorgt ervoor dat alles veilig en rustig verloopt. Tevens controleer je wat de bezoeker heeft meegebracht aan eten en drinken en wijst hen erop dat het meebrengen van eigen eten niet is toegestaan en legt hen het veranderde beleid uit.


Wij zijn op zoek naar de volgende kwaliteiten:


 


-        Stressbestendig


-        Enthousiast


-        Je kan beschaafd en respectvol omgaan met mensen


-        Een representatieve uitstraling


-        Open en communicatief vaardig


Wij bieden 


-        Een gezellige werksfeer


-        Een geweldige ervaring bij het  grootste en bekendste romantische evenement van Rotterdam


-        Leuke collega’s


-        Een reiskostenvergoeding


-        Een ongevallenverzekering en een WA-verzekering

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"