Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | woensdag 24 april 2024 20:31 uur | 0 bezoekers

Rotterdam World ICT

Rotterdammers kunnen en willen niet meer zonder ICT. Razendsnelle technologische ontwikkelingen groeien uit tot bruikbare systemen en nieuwe trends in de haven, in het bedrijfsleven en in tal van andere sectoren. ICT is mede bepalend voor het gezicht van Rotterdam - iets om trots op te zijn!

Rotterdam World ICT
Rotterdammers kunnen en willen niet meer zonder ICT. Razendsnelle technologische ontwikkelingen groeien uit tot bruikbare systemen en nieuwe trends in de haven, in het bedrijfsleven en in tal van andere sectoren. ICT is mede bepalend voor het gezicht van Rotterdam - iets om trots op te zijn!


WAT
Rotterdam World ICT (RWICT) is een crossmediaal platform dat de ICT-sector zichtbaar maakt, onderling met elkaar verbindt en inspeelt op de behoeften van de arbeidsmarkt. Waarom? Omdat elk bedrijf ermee te maken heeft. Rotterdam kan niet meer zonder ICT.


Wie
RWICT brengt vraag en aanbod van getalenteerd personeel met passie voor innovatie, ICT en digitale media dichter bij elkaar. Het platform helpt uw bedrijf bij de zoektocht naar geschikt ICT- personeel. En we overtuigen Rotterdamse jongeren ervan dat een vmbo-niveau 4 en/of HBO-opleiding in de ICT een kansrijk begin is van een carrière in een uitdagende branche.


Hoe
Als Rotterdams bedrijf kunt u investeren in RWICT. Online video, social media, netwerkborrels en andere activiteiten zijn onze tools om uw stem te laten horen, te netwerken, kennis te delen en uw vacatures inzichtelijk te maken.


Rotterdam World ICT in de toekomst
Rotterdam World ICT (RWICT) biedt u in de nabije toekomst ook de volgende mogelijkheden:?• Exposure via lokale televisie?• Intensievere koppeling met opleidingen
• Merchandising?• Contactdagen met bedrijven
• Kennissessies?• ...en nog veel meer.


Investeren of meer weten?
Bent u op zoek naar getalenteerd personeel met passie voor innovatie, ICT en digitale media? Wilt u uw imago als prettige, betrouwbare werkgever met inspirerende ICT-vacatures verbeteren en verspreiden? Investeer in RWICT.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden en welke investeringen daarbij komen kijken? Kijk op onze LinkedIn-pagina: www.linkedin.com/company/rotterdam-world-ict, bel 010 - 22 11 473 of stuur een e-mail naar info@rotterdamworldict.nl


Social Media Signage Scan de QR-code voor de mobiele versie of ??ga naar www.rotterdamworldict.nl voor de desktopversie van het Social Media Signage. Communicatiepakketten Rotterdam World ICT (RWICT) biedt bedrijven uit alle branches concrete producten om ICT-talent te bereiken en te binden. Basispakket Het basispakket bestaat uit de socialmedia-activatie van RWICT op Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn, plus een maandelijkse rapportage. Een projectregisseur die verantwoordelijk is voor de werving van investeerders, maar ook fungeert als netwerker.
Exposure van uw eigen content via het Social Media Signage op schermen in scholen, in bedrijven en in de publieke ruimte, maar ook op smartphones, tablets en computers.


Het basispakket is aan te vullen met de producten op de volgende pagina. Meer informatie en kosten van het basispakket en de aanvullende producten vindt u op onze LinkedIn-pagina: www.linkedin.com/company/rotterdam-world-ict.


Vacature promotie
Redigeren van vacatures, delen via social media, het Social Media Signage en Nuwerk.nl, plus toegang tot de RWICT Talent Pool. Vacaturevideo Met een scherp gesneden vacaturevideo krijgt de kijker een goed beeld van wat werken bij u inhoudt. Potentiële medewerkers zien om welke arbeidsprofielen het gaat, hoe de werkplekken eruit zien en wie hun collega’s zijn. Bedrijfsvideo Een bedrijfsvideo brengt in enkele minuten in beeld waar het bij u om draait. Alle belangrijke aspecten komen aan bod: core business, mission statement, klanten, werkplekken en collega’s.
Showcasevideo De showcasevideo is een gefilmde reportage. Geeft verdieping aan een verrichte opdracht of geklaarde klus die model staat voor de maatschappelijke relevantie van ICT.

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"