Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | woensdag 24 april 2024 14:53 uur | 0 bezoekers

Lieve Kathleen en beste Ad

Ik bewonder jullie.

 


Ik bewonder jullie standvastigheid, jullie moed en ik bewonder het zoals jullie barmhartigheid durven te prediken. Dit terwijl de rest van de fractie de harde beleidslijn van uw CDA minister Leers billijkt. Nee, u roept nog liever “over mijn lijk!” dan dat u instemt met harteloos beleid.


U heeft uw sporen als held, als hoeder van een sociaal Nederland, meer dan verdient. Dat anderen u een dissident noemen dat moge zo zijn, maar u weet beter. Ik weet dat u denkt: “Liever een dissident dan een puppet on a string.” En zo is het maar net mevrouw Ferrier en meneer Koppejan! U laat zich niet bespelen! Voor u geen fractiebelang, neen, zelfs de toekomst van de partij kan u niet weerhouden barmhartig te blijven. Alleen door barmhartig te zijn kunt u een gelukkig Christen democraat zijn en blijven, wat de PVV hier ook van moge denken.


De waarschuwingen van Geert Wilders kunnen u er niet van weerhouden barmhartig te zijn. Nee, u gaat over uw eigen barmhartigheid. Zoals Wilders ook met zijn handen over het hart streek nadat uitkwam dat in zijn fractie een brievenbusplassende ontuchtpleger, een kopstoten uitdeler, een zwangere vrouwen mishandelaar, fraudeur, aartsleugenaars, een smeerpijp en een dronken (toen politieagent) voor de politie vluchtende ex-politieagent met eveneens losse handjes rondliep. God moge weten wat voor gajes met dubbele baantjes er nog meer “werken” voor de PVV. Nee, u bent dik tevreden over uw groep van keurige bestuurders die nimmer hun lid door een brievenbus zullen schuiven. Dat sommige CDA leden weleens een scheve schaats hebben gereden dat zij helaas maar zo. Gezin als hoeksteen van de samenleving is waar uw partij voor staat, die kan geen adjudant neukende ex-staatssecretaris dulden.


Uw partij staat voor waarden en normen, voor barmhartigheid en voor compassie. Uw partij is een partij die met haar poten in de modder staat. Uw partij prefereert liever blubber aan de voeten, dan de mooi gepoetste veterschoenen zoals die van de Socialisten ter linkerzijde van het politieke spectrum. Nee! Uw partij is door al die jaren heen een echte partij van het Volk gebleken. U zal uw partij er altijd voor behoeden niet dezelfde fouten te maken als de rekbare plucheklevers van de Partij van de Arbeid. Nee, u weet wanneer uw partij een pas op de plaats moet maken. 


Zonder u is de Christen democratie dood. Zonder u zijn wij burgers waarden- en normloos. Zonder u is Nederland gedoemd het nieuwe Soddom en Gomorra te worden. We kunnen het ons nauwelijks voorstellen. Dat wij het ons nauwelijks kunnen voorstellen dat heeft alles te maken met uw rechtlijnigheid, met uw standvastigheid, met uw barmhartigheid, met uw moed om te strijden tegen verderfenis en goddeloosheid en uw wil om te vechten voor rechtvaardigheid. 


U mijn lieve Ferrier, u mijn lieve Koppejan staat ergens voor! Ik zag u recentelijk nog standvastig doen. U liet door uw tegenstem recentelijk in de Tweede Kamer nog zien hoe recht uw rug is.


Karim Khaoiri

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"