Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 20 | woensdag 15 mei 2024 01:02 uur | 0 bezoekers

Befehl ist Befehl!

Mauro moet het land uit! Zo fluisterde kampcommandanten Hero Brinkman en Sietse Fritsma namens Führer Geert Wilders in de beide oren van Gerd Leers.

 


Tijdens het Algemeen Overleg (AO) afgelopen donderdag werd er lang en hevig gedebatteerd over de Limburger Mauro. Kamerleden als Dibi (GL), Voordewind (CU), Schouw (D66), Gesthuizen (SP) en Spekman (PvdA) vuurden hun vragen af op hun huichelachtige, hypocriete maar vooral schijnheilige collega Kamerleden van het rechtse kamp. Vragen die nimmer werden getrakteerd op een antwoord, nee, wat continu volgde was een stinkende brij aan woorden in de hoop dat Kampcommandant en dronken bestuurder Hero Brinkman tijdig ingreep om hen te redden. Rechts van Brinkman zat onderknuppel en beroepslafaard minister Leers twee plaatsen naar links zat Fritsma “de lachende Kampbeul die Mauro het liefst naar Angola laat roeien met een gebroken peddel”. Gedurende deze lange zit heb ik mij meer dan eens geschaamd voor mijn Nederlanderschap. Later die avond, toen het debat zich verplaatste naar de plenaire zaal. Ja, het gevoel welke toen door mij heenging kan ik niet eens beschrijven. Vlak boven het PVV vak zat Mauro samen met zijn pleegouders en Carla van Os van Defence for Children, zo had hij helaas nog beter zicht op de jolige PVV’ers. Geweldig vonden die fascisten het, dit was hun moment. Ze grapten en lachten daar wat af. Niet een keer dachten ze eraan dat het wel heel ongepast is om op dat moment te lachen. Niet een keer, terwijl zij toch echt wisten dat boven hen op de tribune een gezin in zak en as zat. Nee, de democratisch verkozen fascisten deden er in de persoon van Wim Kortenoeven nog zelfs een schepje bovenop. Dit zijn dan de vrienden van het CDA en de VVD!


Alhoewel, tijdens het debat in de plenaire zaal speelden sommige VVD’ers liever Wordfeud. Ze nemen hun werk zo serieus dat het hen geen flikker kon schelen dat mensen op de tribune konden zien wat ze op hun iPad deden. Vanuit hun zeer luxe positie lieten ze zien dat zij schijt hebben aan mensen, aan regels hebben ze nu ineens minder schijt. Hoe anders was het geluid van VVD’ers toen het Ayaan Hirsi Ali betrof. Sterker nog, het was toen VVD’er Bibi de Vries die toen riep: “Ik ben razend op Rita Verdonk dat ze Hirsi Ali opjaagt als aangeschoten wild. Als er ook maar iets gebeurt met Hirsi Ali zijn er mensen binnen de VVD die bloed aan hun handen hebben.” Het verschil is dat het nu geen Hirsi Ali betreft, maar een “ding” genaamd Mauro. Wie heeft er bloed aan zijn handen als Mauro straks iets overkomt in Angola?


Het CDA is niet heel veel anders, nee deze Katholieke priesters, naaien Mauro keihard. Eerst lachen met Mauro, voetballen met Mauro, hem hoop geven en dan als een junk bukken voor een laatste shot macht. Van hoop naar wanhoop. Leers zei tijdens het AO dat bepaalde Kamerleden, aan het “zuigen” waren. Als hij een echte vent was geweest had hij Mauro aangekeken, zijn middelvingers opgestoken en gezegd: “Hier Mauro, zuig hier maar aan! Je gaat eruit!” Rechts kon zijn vingers bij aantreden zijn vingers eerst nog aflikken, nu mogen ze er ook nog eens onsmakelijk smakkend op zuigen. De omgang met de fascistische PVV bevalt hen uitermate prettig. Al het menselijke is er uit de ballen van deze en andere CDA’ers uitgeknepen, ze zijn verworden tot een net zo onmenselijk stel tuig als de brievenbusplassers bij de PVV. Niet getreurd, Bleker zal zijn hand over zijn hart strijken en hem meenemen. Naar fucking FC Twente – PSV, nee onderduiken mag niet in zijn stal. Bij Bleker hoef je wat dat betreft niet aan te kloppen. Eerst naait het CDA hem tijdens een potje voetbal voor het Tweede Kamer en nu naait het CDA hem opnieuw met voetbal, nu in de vorm van een paar kut kaartjes.


Barmhartig zal Mauro het land uitgezonden worden (een randdebiel durfde dit zonder blikken of blozen te zeggen in het programma debat op 2) en och wat zal hij het fijn hebben in Angola. Hij is pas 18 jaar, nog niet eens op de helft van de levensverwachting van de gemiddelde Angolees. Hij zal in Angola zonder ook maar een woord Portugees, of een van de andere voertalen die Angola rijk is, te spreken daar een mooie toekomst hebben. De economie groeit en het is er ontzettend veilig, heus!


Mensen die dit soort onzin prediken vragen bijna om een flink *!##@@##$##%^&.


Mauro, een jongen die psychische martelingen moet doorstaan is er straks niet meer. Nee, Mauro zal dan opnieuw uit een gezin gerukt worden en keihard de deur gewezen worden. Nee, Mauro die eerder door zijn eigen moeder het land uitgestuurd werd zal er straks niet meer zijn. Voor de goede orde, als jij dit bij je kind durft te flikken dan zal je direct uit je ouderlijke macht ontzet worden. Nee, Mauro die hier zijn Limburgse wortels heeft is er straks niet meer. Mauro zal eraan moeten wennen straks zijn dagen alleen en liefdeloos te moeten slijten. Hij zal met het wetboek in de hand straks bij zijn liefdevolle ouders weggehaald worden. Gedeporteerd naar Angola om daar ook nog eens al voetballend op te moeten passen voor de vele landmijnen die Angola rijk is. Nee, Mauro is vooralsnog een sterke jongen gebleken. Dat kan, maar dat kan alleen doordat hij uit een gezin komt die voor hem wil vechten en ook meerdere keren in het gelijk gesteld is door de rechter. Nee, Mauro is er straks niet meer. Zijn kinderrechten zijn geschonden, maar nu hij de 18 jaar gepasseerd is kan hier nu geen beroep meer op gedaan worden.


Nee, de ouders van Mauro worden verweten van hem te zijn gaan houden. Nee, ze hadden niet van hem mogen houden. Hoe hard, hoe kil, hoe onmenselijk kunnen regels en talkingheads achter dit soort onmenselijke regels zijn!? Nee, Mauro neemt het voor zijn ouders op, zoals zij ook voor hem vechten.


Is het raar dat Nederland van Mauro is gaan houden? Nee, dit is niet raar. Wie ziet hoe hecht dit gezin is gaat automatisch van dit gezin houden. Wie dit gezin ziet, weet dat het wel snor zit met hen. Wie dit gezin ziet, ziet liefde, ziet ouders waar iedereen jaloers op kan en moet zijn. Wie dit gezin ziet, wie die ouders ziet, die ziet wat good parenting is.


Dit gezin heeft strijders nodig die met hen de schouders eronder willen zetten. Dit gezin heeft onze steun nodig, want wij mogen dit niet laten gebeuren. Regels zijn er niet om regels te dienen, regels zijn er om mensen te dienen.


Karim Khaoiri


Beste CDA’ers die vinden dat Mauro moet blijven. Ga voor het betere alternatief, zeg uw lidmaatschap op en stap over naar de partij die wel uw Christelijke waarden en normen kan vertegenwoordigen.. Beste CDA’ers wordt lid van de Christen Unie.


Uw lidmaatschap kan zo opgezegd worden:


Dit kan per post: CDA Ledendesk, Postbus 30453, 2500 GL  DEN HAAG.
Maar ook per e-mail: leden@cda.nl.
Als uw opzegging verwerkt is, krijgt u altijd een ontvangstbevestiging. Dit is meestal 1 a 2 weken na uw opzegging.

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"