Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 12 | dinsdag 19 maart 2024 08:14 uur | 3 bezoekers

Toorn van Imadima

Nimmer kan iemand mij, de linkse opportunistische kontenlikkende PvdA struisvogel, nog betichten van het hebben van een eigen mening. Volgens Imadima heb ik dit namelijk niet en zij heeft kennelijk altijd gelijk.

 


De documentaire Lost Mothers maakt veel los. Dood aan de maffiapraktijken van Bureau Jeugdzorg! Margit Balogh maakster van de drieluik ‘Lost’ welke donderdag 21 juli voor de tweede keer werd uitgezonden op Holland Doc, maakt heel wat los bij de mensen. Nadat vorige week de pleuris uitbrak na het uitzenden van Lost Boys, brak donderdagavond de pleuris uit na het zien van Lost Mother.


Meningen werden in no time gevormd, de dame die voor de documentaire gevolgd werd kreeg steun van alle kanten en Bureau Jeugdzorg had het volgens iedereen gedaan. Mensen die vaker zulke verhalen hebben gehoord of gelezen waren ziedend, een enkeling was kwaad omdat ze in een soortgelijke positie zitten of hebben gezeten. Bureau Jeugdzorg en haar maffiapraktijken, opdoeken en weg ermee! De reacties zijn talrijk en lopen uiteen van “triest hoe Bureau Jeugdzorg met mensen omgaat” tot “Jeugdzorg zet kinderen op straat. Bedreigen ouders. Gigantische boevenbende! Waar zijn de kamervragen hierover?”. De laatste reactie komt van twitter gevaarte imadima (het was overigens niet Jeugdzorg die de jongeman op straat zette, maar de gemeente die dit eiste). SuperDima zal alle “ maffiapraktijken”  van Bureau Jeugdzorg op een politiek correcte manier aankaarten bij de VVD. You go girl! Zet hem op! Vooral doen!

Wees dankbaar ondankbaar blank lijdend volk! Imadima zal Bureau Jeugdzorg aanpakken en eigenhandig een eind maken aan alle maffiapraktijken van al dit incompetente Bureau Jeugdzorg tuig. Imadima weet precies wat te doen! Hoe dit te doen dan? Imadima vertel het mij alstublieft, deel uw goddelijke oplossing met ons, deel het met mij uw nederige volger! Queen Imadima is gelukkig niet te beroerd om antwoord te geven, haar geniale oplossing is er dan ook een om in te lijsten en later tegen je kleinkinderen te zeggen: “Dit was de oplossing van Imadima. Dat daar kind was de oplossing voor een complex probleem.” Haar geniale hersenspinsel is er een waar menig VVD’er een erectie van zal krijgen. Het woord alleen al doet menig VVD’er hunkeren naar ruige wilde kantoorseks. Volgens Hare Majesteit Imadima is MARKTWERKING de oplossing. Ja tuurlijk, waarom ook niet! Vooral doen! Of je als ouder nu door een overheidsinstelling genaaid wordt of door een partij die er ook nog eens grof aan kan verdienen. Ik zeg DOEN!


Waag het niet om Imadima te bekritiseren, waag het niet om te zeggen dat ze naïef is of dat haar uitspraken generaliserend zijn. Waag het vooral niet om haar te vragen naar feiten. Voor je het weet ben je links, harteloos, een struisvogel en als je er even geen erg in hebt dan ben je ook nog eens een PvdA’er. Het kan bijna niet gekker worden! Bijna, want gekker kun je het bij Queen Imadima alias Zwarte Wilders, zie blog Zwarte Wilders van Peter Breedveld op zijn website Frontaal Naakt. nog wel krijgen. Dat ik begreep waarom zij Zwarte Wilders genoemd werd kwam niet goed aan, tja dan ben je ineens de laffe kontenlikker van Peter Breedveld.

Waar gaat het nog over? Waarom wordt er met blubber gesmeten? U vraagt het zich misschien af, terwijl ik mij slecht afvraag hoe ik zo debiel kon zijn om dit kind aandacht te schenken. Ik verdedig goddomme Bureau Jeugdzorg, terwijl ik vind dat er veel moet veranderen. Ik verdedig goddomme Bureau Jeugdzorg, omdat ik vind dat je niet iedereen zo achteloos opzij kan schuiven. Ik verdedig goddomme Bureaujeugdzorg, omdat er een randfiguur na wat fake boehoe zonder ook maar enige kennis iedereen bij Bureau Jeugdzorg afschrijft als incompetent, vervalser, verdraaiers van woorden, maffiafiguren en wat niet nog meer.


Ik kan mij vergissen, want in haar timeline zijn er mensen die haar verhaal ondersteunen. Dat deze eikels zich ook ineens bij mij melden met geouwehoer als: “@KarimKhaoiri Voorlopig ben je nog weinig inhoudelijk. Ik weet nu nog niet waarom @imadima ongelijk zou hebben. Is trouwens ook mijn beeld.” of en dit komt van dezelfde persoon die zich mengt in een discussie die de zijne niet is “@KarimKhaoiri Ik heb de afgelopen jaren veel schandalige zaken geleden en op TV gezien. Te veel. Jij zegt dat je expert bent, dus kom op.”


Waar ik eerst randfiguur Imadima duidelijk moest maken dat ik geen Tweede Kamerlid ben (ook hier een vergelijking met Wilders. PVV/Wilders “vrinden” maakten mij voor alles en nog wat uit op NUjij.nl, omdat gedacht werd dat ik een Kamerlid was), moest ik deze halvegare vragen waar hij het vandaan haalde dat ik een expert ben. Feiten boeit ze geen moer, het is nu eenmaal makkelijk ten alle tijden boos te zijn op een organisatie die met enige regelmaat faalt. Dat ik hier niet aan mee wilde doen maakt mij natuurlijk een makkelijk doelwit, want dan weet ik direct niet waar ik over praat. Dan ben ik Linksch mensch met een roze bril op. Zij heeft de waarheid aan haar kant, want zij kent welgeteld 1, ja echt 1 hele man of vrouw!, iemand die bij Bureau Jeugdzorg heeft gewerkt en haar over alle vreselijke Jeugdzorg praktijken heeft verteld.


Laat ik me troosten met de gedachte dat het bewijs van Imadima’s gelijk snel geleverd zal worden. Binnenkort zal Imadima de beerput van Bureau Jeugdzorg opentrekken, uit haar vingers vloeien straks woorden die haar gelijk bewijzen en een eind maken aan de horror, aan de doofpotcultuur bij Bureau Jeugdzorg. Het is straks allemaal te lezen op haar site.


Ik wacht in spanning af, maar zal geen woord meer vuil maken aan Imadima.


Karim Khaoiri


Na deze blog zal ik waarschijnlijk niet meer behoren tot haar favoriete bloggers. Nooit meer zal ik bij haar aan kunnen kloppen. In haar hart zal definitief geen plek meer zijn voor mij.

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"