Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | vrijdag 26 april 2024 13:11 uur | 2 bezoekers

Terug naar je eiguh land

Het is over en uit met de tolerantie bij veel blanke autochtone boze Nederlanders, ik vertel daar natuurlijk niets nieuws mee, het zijn al jaren de mensen waar naar geluisterd wordt maar waar inhoudelijk geen land mee te bezeilen valt.

De eindeloze onzin die de ik-bash-je-ballen-eraf-als-je-ook-maar-iets-zinnigs-durft-te-zeggen eikels, de rot-toch-op-naar-je-eigen-land eikels, de mijn-godsdienst-is-duizend-keer-beter-dan-de-jouwe engerds en de nuance is voor de linksche-multiculti-clan uitkramen is ongehoord. Politici leggen hun oor te luisteren bij mensen die verbaal incontinent zijn en hier nog trots op zijn ook. De media pikt hun verbale geweld op en prent ons, net als onze incompetente politici, in dat dit soort onzin het woord van het volk is. Als we dit soort tuig mogen geloven staat Nederland aan de rand van de afgrond, leven we in een wetteloos land waar alles maar kan en mag, althans de stink Turk en de Kut Marokkaan mogen en kunnen alles doen terwijl zijzelf helemaal niets meer mogen. 
Het zijn de mensen die iedere moslim met een satelliet verdenken van het kijken naar haat zaaiende programma’s. Je weet wel de programma’s die Wilders in zijn super professionele, op feiten gebaseerde en met een internationale prijs bekroonde documentaire ons toonde.
De schotels heten tegenwoordig in hun jargon heimweeschotel. Als we dit Tuig mogen geloven willen moslims niets liever dan de gehele dag luisteren naar een “haatbaard” die Israël van de aardbodem wilt vegen, varkens uit het Westen wilt martelen en de democratie zoals we deze kennen in het Westen om wilt vormen tot een dictatuur gebaseerd op de Sharia.
Als ik de azijnzeiker geloven mag zijn moslims bezig met een opmars in Nederland, zelfs in plaatsen waar je niet dood gevonden wilt worden verschijnen soms een of twee moslims. Het is zeer beangstigend, zeker als ze ook nog eens via de rechter hun recht op willen eisen.
Godverdomme, het moet niet gekker worden toch! De softe multiculti en ook nog eens D66 stemmende rechters moeten maar naar een sociale werkplaats, ga daar maar lekker solliciteren kloothommel die je er bent! Die buitenlanders komen hier maar, spreken de taal niet, pikken onze banen in en eisen alles maar op, Geert doe er wat aan!

Wat doe je als politici hiertegen? Wat doe je als weldenkend mens tegen zoveel verbaal incontinent geweld? Moet ik ze erop wijzen dat mijn vader gevraagd werd om in Nederland te werken? Nee, dat was namelijk de schuld van de Linksch mensch ondanks dat rechts aan de macht was destijds. Moet ik zeggen dat ik hun woede en emotie begrijp? Waarom zou ik? Moet ik mij verantwoorden voor wat “mijn Marokkaanse broeder” uitvreet? Waarom zou ik, zij verantwoorden zich toch ook niet voor het gedrag van hun Nederlandsche voorvaderen, sterker nog ze zijn er trots op dat ze die bosnegers gebruikt hebben als slaaf. Het bracht den Nederlanden veel welvaart, beetje calvinist is hier natuurlijk trots op. Moet ik mij verantwoorden tegenover iemand die mij een onaangepaste rifaap noemt? Mag ik dit Tuig verantwoordelijk houden voor de varkenskop die bij mijn ouders naar binnen werd gesmeten, omdat zij in een straat gingen wonen waar zij niet gewenst waren?
Mag ik dit Tuig verantwoordelijk houden voor het feit dat ik mij in dit godvergeten land steeds meer als een tweederangsburger begint te voelen? Mag ik als inwoner van Nederland, mag ik als een hier geborene, mag ik als belasting betalende ingezetene, mag ik als een hier getogen Nederlander van Marokkaans kom af van dezelfde rechten gebruik maken als ieder ander? Mag ik hiervan gebruik maken zonder direct ervan verdacht te worden Nederland te koloniseren of erger te islamiseren? Mag ik mij een niet-praktiserende moslim noemen zonder dat een of andere domme PVV’er roept dat dit niet kan –opmerkelijk is dat ik arabist Hans Jansen op 23 februari jl. tijdens de debatavond georganiseerd door Conservatief Café hiernaar vroeg, hij wilde niet de discussie hierover aangaan en liep weg. Hij zou deze avond in debat gaan met drs. Gert-Jan Segers van het WI van de CU, maar van debatteren kwam door zijn gedrag maar weinig terecht.-?

Mag ik als inwoner van Nederland gebruik maken van dezelfde rechten als Henk en Ingrid, of moet ik dit steeds aan de verbaal incontinente idioten vragen die mij liever zien vertrekken naar mijn “eiguh” land?

Karim Khaoiri

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"