Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | dinsdag 23 april 2024 22:38 uur | 0 bezoekers

Queens Day Fest in Café De Bel

Vrijdag is het alweer Koninginnnedag! Heb je dit jaar geen zin om vies ‘Koninginnedagbier’ te zuipen en vervelende bandjes te beluisteren in een walm van aangebrande worst ergens in het centrum, dan is hier je alternatief. Café De Bel in Rotterdam Noord organiseert alweer voor het tweede jaar een alternatieve Queens Day Fest met vijf hele toffe bands, lekker bier en gratis pinda's! Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

‘We hebben een buitenpodium met een knoeperd van een geluidsinstallatie, een supersympathieke security, sexy barpersoneel EN een vergunning! De politie was vorig jaar erg tevreden over ons’, aldus kroegbaas Bert, ‘volgens mij zijn ze een beetje doof.' De tijden waarop de bands precies spelen zijn niet bekend, maar de volgorde van het programma is als volgt.'

 

PLUK

Een stelletje jonge honden die onweerstaanbaar vrolijke skamuziek maken, dat wordt dansen en springen! Echte feestbeesten zijn het, nog aanstekelijker dan de Mexicaanse Griep en minstens zo zweterig! PLUK de dag met deze feestband, die al menig podium in binnen- en buitenland krakend deed bezwijken. Een ideaal moment voor je eerste biertje. Wat een fijne gasten, die Plukkers!

 http://www.myspace.com/plukmusic

 

TCF

Een kruising tussen old skool metal en trashpunk, deze band is helemaal te awesome en zeker niet voor mietjes! Een bak zware metalen waar je in de haven best nog zaken mee kunt doen, doorspekt met een hoop ondefinieerbare shit die het aanhoren zeer waard is. Nu is het moment om flink bij te tanken qua bier. Neem af en toe een pinda, want die zijn toch gratis. Je kunt ze ook in je oren stoppen, maar daar ga je spijt van krijgen want TCF fuckin’ rules! Bovendien hebben ze de meeste groupies.


Aish Tamid

Opzwepende, melodieuze, vet groovende metal/rap/rock met een dikke dosis weergaloze autocadcore (waauw miauw!) waar de rillingen je van over je rug lopen. Deze gasten kunnen echt spelen! Gitarist Dion was twintig jaar geleden al hot stuff, maar nou is het echt menens! Dit mag je niet missen. Een mooi moment om even te ontnuchteren door flink te headbangen en een verfrissend flesje Spa Blauw over je hoofd te gieten. Geniet van deze muziek!

http://www.myspace.com/aishtamid

 

Hangman Jury

Lekkere vuige, ouderwetse southern rock, welbekend in Rotterdam Noord. Vijftien jaar geleden vertrokken Bram en Erwin naar LA om door te breken, maar daar zijn ze, zoals te verwachten was, nooit verder gekomen dan de eerste de beste stripclub. Nu zijn ze terug, beter, dikker en (muzi)kaler dan ooit. Als je na ieder nummer een biertje neemt wordt de muziek steeds boeiender. Als je na ieder nummer de band ook een biertje aanbiedt maak je vrienden voor ’t leven!

http://www.myspace.com/hangmanjurymusic

 

The Steaks

De uitsmijter van de dag! Keigoeie entertainment van deze rock’n’blues band – voedzamer dan een aangebrande kippepoot en goed voor hart en bloedvaten! Dus nie mokke lekker rokke! Hou je niet van Steak, dan is er altijd nog de ongeëvenaarde saté van Michael, de keukenprins van het Oude Noorden, die tijdens deze fantastische Queens Day Fest geen pannetje onberoerd laat.

http://www.thesteaks.nl  

 

Lokatie:  Café De Bel , Gerard Scholtenstraat  61b, (tussen het Pijnackerplein en de Noordmolenstraat) aanvang: 14.00 uur. 

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"