Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 13 | donderdag 28 maart 2024 23:31 uur | 1 bezoekers

Kapot van gruwelijke overval in Spijkenisse.

Donderdag 16 april 2009
Kapot van gruwelijke overval.
Door THEO TEITSMA

SPIJKENISSE - Haar dochter is druk bezig de bloedsporen van de plavuizen in de woonkamer af te poetsen. Ze zijn het bewijs van de gruwelijke overval op een 46-jarige bewoonster van de Harriët Freezerstraat in Spijkenisse.

Vlak voor ze naar haar werk ging werd aangebeld. Ze dacht dat het de postbode was, maar het waren drie ongeveer 17-jarige jongens die met een pistool naar binnen stoven en als gekken tekeergingen. De vrouw werd overal geschopt en geslagen, terwijl ze riepen dat ze geld wilden.

En toen het doorzoeken van kasten in het hele huis onvoldoende buit opleverde, werden een kaasplankje en een schaar gepakt. ,,Ik moest m’n hand erop leggen, waarna ze dreigden m’n vingers af te knippen als ik niet zei waar méér geld lag,’’ vertelt de vrouw, ineengedoken op de bank.

Ze zit onder de blauwe plekken en verwondingen van de aanvallen die ze te verduren kreeg. Omdat ze om hulp schreeuwde, werd haar mond getaped. Ook haar armen en delen van haar lichaam werden vastgebonden.

Erna werd ze op de grond gelegd. Toen de drie overvallers in onbekende richting vluchtten, lukte het de vrouw na drie kwartier zichzelf te bevrijden en alarm te slaan. Ze werd kort erna naar het Ruwaard van Putten Ziekenhuis gebracht om te controleren of ze geen botbreuken heeft opgelopen. Dat bleek wonderwel niet het geval.


,,Ik voel me niet veilig meer in m’n eigen huis,’’ zegt de hevig geëmotioneerde vrouw. Ze vermoedt dat de drie daders, onder wie een jongen met een Russisch accent, bewust haar hoekhuis hebben uitgekozen. ,,Het is groot en er staan twee dure wagens voor de deur, van mij en m’n man.’’


De afgelopen tijd is in het huis tweemaal ingebroken. De daders hiervan zijn nooit gepakt.

Door THEO TEITSMA.
------------------------------------------------------
Het is toch te gek voor woorden dat mensen gewoon niet meer veilig zijn in hun eigen huis???
Nu was het in spijkenisse, haast bij mij om de hoek.
Natuurlijk kijk ik altijd eerst wie er staat voor ik open doet, maar ja mijn deur is een deel van glas dus binnen komen doen ze dan toch wel.

Maar ik vraag me soms gewoon af waar gaat het met deze wereld toch heen he....Heb U/jij/jullie dat nou nooit???

RESPECT....dat is tegen woordig zover te zoeken.....ZO JAMMER!! Het maakt deze wereld waar we allemaal in moeten leven helemaal KAPOT!

MAAR gelukkig zijn er toch ook nog heel veel mensen waar ik er 1 van bent die wel respect heeft voor de mede mens of dier....

Wat denken al mijn mede mensen over deze wereld???

m.v.g Alannah

Morgen kan het bij jou zijn!
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"