Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | zaterdag 20 april 2024 07:54 uur | 0 bezoekers

Buikkriebelend op een vlinder fladderend naar Valentijn: Deel 2

Donderdag 12 februari: Wat doet de Paus?

 

Ooit werd door een paus Valentijn verzonnen, en plop; 14 februari werd Valentijnsdag. Maar hoe zit het met de huidige paus? Wat gaat híj aanstaande zaterdag doen? Zit hij dan thuis met zijn benen over elkaar, knellend voor zijn grote ballen omdat het zaad nooit de kans kreeg om te ontglippen tijdens een vrijpartij? Stuurt hij de Nederlandse bloemisten Belgische bonbons om ons te bedanken voor onze bloemen? Zal hij in gedachten dwalen naar zijn jeugd zonder vriendinnetjes?

Stel je eens voor wat voor ellende een jonge paus heeft: Je bent een jong kereltje die graag geprezen wilt worden omdat je het je hele leven hebt volgehouden om maagd te blijven. Maar op je 19e zie je op de dansvloer een praal van een jongedame staan, die je hart laat praten alsof je gewoon een vrijgezelle jongen bent die altijd wel open staat voor een relatie met een vrouw met zo’n uitstraling. Ze stapt naar je toe, begint je te zoenen en jij zoent terug zonder na te denken. Hoppa, ’s ochtends wakker geworden in haar bed. Maar dan bedenk je: Dit is fout wat ik doe, ik wilde paus worden! Wat doe je dan? Zwijg je als het graf, of word je de paus van het jongerenjaar 2009, die zal strooien met condooms, zó veel dat wanneer de Harry Rubbers in de Maas geleegd zouden worden, de vissen in de Maas versuft zouden raken en grootschalig naar deze nieuwe witte algen zullen gaan happen. Tsja, het is inderdaad knap dat je het volhoudt tot aan je pensioentje maagd te wezen. De scène in deze alinea is immers velen al overkomen.

De paus is een groot beroemdheid, maar hij is wel één van de weinigen die geen vrouwen heeft gescoord of zal scoren. Bekijk het vanuit een andere positie; of hij voelt zich te goed voor een vrouw van planeet Aarde, of hij is te bang dat hij geen stijve kan krijgen van angst naast een bloedmooie vrouw. Inmiddels doet geen enkele vrouw meer een poging om de paus te bevredigen. Het is natuurlijk wel een oude man en hij begint al flink wat rimpels te krijgen, maar van binnen is het ongetwijfeld een goed mens. Dus ziet nou echt niemand meer iets in hem?

Misschien is hij tóch wel geïnteresseerd in een bepaalde groep. Een vrouw wijst hij af, dus zou hij misschien achter de jongens aanhuppen? Ik zie het al zo gebeuren, immers is alles tegenwoordig mogelijk: Het gebeurt allemaal in een klein dorp op de Italiaanse hei; niemand kent het. Mensen in Italië zouden zeggen: Rotterdam? Nee dat is geen dorpje hier op de hei, dat legt in Nederland. Alles wat de paus voor de buitenwereld geheim houdt, is in het dorp algemeen bekend: hij is homofiel. Enkel op feestdagen gaat hij erheen, inclusief op Valentijnsdag. Op een vrijdagavond komt hij aan, stapt direct een café binnen waar hij flink tekeer gaat onder een lading XTC in de hoop meteen een jongen te scoren, een andere manier om een jongen te versieren zal niet lukken. Na een lijpe nacht wordt hij ’s ochtends wakker naast een bekende, een Zwitserse Garde. Beiden zijn wel geschrokken nadat ze elkaar ’s ochtends zien. Ze waren te lam om henzelf die avond aan elkaar voor te stellen. Het feest is helemaal compleet als de eerste de beste goedgelovige katholieke naar binnen kijkt en de informatie doorspeelt aan Joop van Tellingen, die toevallig in Rotterdam op vakantie is.

 
Array
(
    [124127] => Array
        (
            [naam] => Oscar Langerak
            [link] => 
            [reactie] => Niet zozeer wegens een paus hoor, maar het is net als in een huwelijk. Monogamie en andere afspraken over seksuele beperkingen is een deugd die alleen mensen kennen. Waarom? Omdat mensen hun hersenen dusdanig ontwikkeld hebben dat ze zelfs al het aardse kunnen loslaten en puur op het geestelijke richten. Boeddhisten gaan daar bijvoorbeeld ook heel ver in. Zie het als een uitdaging voor je normen en waarden besef. Denk er eens over na wat je wint en wat je verliest. Natuurlijk loop je als bronstige tiener voornamelijk je lul achterna maar behalve voortplanting (oorspronkelijke doel) heeft seks enkel recreatieve doeleindes.
            [afbeelding] => 25612
            [afbeelding_id] => 25612
            [afbeelding_name] => Potty-trained-thumb.jpg
            [afbeelding_date] => 2009-02-13 21:00:41
            [afbeelding_info] => 
            [afbeelding_filename] => site78_3_20090213210041_pottytrainedthumb.jpg
            [afbeelding_site] => 78
            [afbeelding_deleted] => 0
            [afbeelding_maker] => 
            [afbeelding_formanswer] => 0
            [afbeelding_width] => 366
            [afbeelding_height] => 300
            [afbeelding_size] => 20285
            [afbeelding_type] => jpg
            [afbeelding_isimage] => 1
            [afbeelding_isextranet] => 0
            [afbeelding_user] => 0
            [spambot controle] => 
            [react_date] => 2009-02-13 21:00:41
            [react_date_changed] => 2009-02-13 21:00:41
            [react_page] => 0
            [react_user] => 19250
            [react_user_target] => 0
            [react_parent] => 124120
            [react_count_reads] => 
            [react_count_views] => 
            [react_confirmstring] => SACJFRGSCKVADP
            [u_name] => 
            [u_email] => 
            [react_id] => 124127
            [editable] => 1
        )

)
photo

Oscar Langerak | 13 februari 2009

Niet zozeer wegens een paus hoor, maar het is net als in een huwelijk. Monogamie en andere afspraken over seksuele beperkingen is een deugd die alleen mensen kennen. Waarom? Omdat mensen hun hersenen dusdanig ontwikkeld hebben dat ze zelfs al het aardse kunnen loslaten en puur op het geestelijke richten. Boeddhisten gaan daar bijvoorbeeld ook heel ver in. Zie het als een uitdaging voor je normen en waarden besef. Denk er eens over na wat je wint en wat je verliest. Natuurlijk loop je als bronstige tiener voornamelijk je lul achterna maar behalve voortplanting (oorspronkelijke doel) heeft seks enkel recreatieve doeleindes.


*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"